Forum Dyskusyjne :: znajomi.biz //poprawiony

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » znajomi.biz » Ogłoszenia » znajomi.biz //poprawiony

Zamknięty przez: Michał
2007-03-04, 15:53
znajomi.biz //poprawiony
Autor Wiadomość

quba

Wysłany: 2006-07-29, 10:41   znajomi.biz //poprawiony

Cytat:
www.znajomi.biz <<wbijac sie wiem ze to spam ale to fajne forum forum i nie interesuje mnie co na to admini tego forum maja mi do powiedzenia Smile

Co powiecie na takie posty użytkownika 'sabadero' we wszystkich działach na http://********* ? Na pewno zyskacie przez to większą renomę i większą liczbę użytkowników :/ Nie wiem skąd to wyszło, czy z administracji, czy samo z sibie, ale możecie być z siebie dumni. Pozdro.

Sabadero 

Wysłany: 2006-07-29, 10:51   

to moaj roobta dzieki :* tez cie kofam :) jeszcze posmauje tak kilka (dziesiat forow) bo tu nie ma co robic :P cha jest pusty i wogole :P a od pisania na chatach juz mnie lapy bola :>

quba

Wysłany: 2006-07-29, 11:00   

dziecko neostrady w pełnym wymiarze.

Sabadero 

Wysłany: 2006-07-29, 11:07   

co oc ci chodzi z tym dzickiem neostrady co?

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-07-29, 11:09   

Sabadero, nagrabiłeś sobie. Wlepiam ci ostrzeżenie, a jeśli to się powtórzy, to stąd znikasz.

quba, to nie wina administracji.

Sabadero 

Wysłany: 2006-07-29, 11:19   

ee nie prymas ja juz nikam nie ma sie co martwic znalazlem lepsze forum a te wasze to marne podrobki nawet nazwy dzialow macie takie same 0.o

aha i wiesz co prymas wiem jak wygladasz z albumu jak wyjdziesz z domu :] to sie szykuj bo juz porozsylalem zdjecia znajomym :D i to nie grozba tylko fakt :) za warna :] wiem ze sobie zasluzylem :P ale i tak musze gdzies sie ruszyc z domu kiedys to wpadne :evil: no jeszcze nie ma kilku znajomych zdjecia bo nie maja neta no ale to sie jakos da zalatwic :) przejde sie :P
Ostatnio zmieniony przez Sabadero 2006-07-29, 11:23, w całości zmieniany 1 raz  

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2006-07-29, 13:38   

Sabadero, zgłupiałeś? :>
JUesteś na tym forum ,po czym wchodzisz na jakieś inne - zapraszasz /pomimo ,ze nie możesz tego ot tak sobie robić/ ludzi tutaj, a teraz piszesz ,że to miejsce jest jakąś podróbką a do tego jeszcze gorzisz jednemu z rozsądniejszych osób.

Zastanawiam się jakie znajomości może mieć osoba ,która gra codziennie po dobrych kilka albo kilkanaście godzin dziennie w jedną grę?

Poza tym nie strasz ,nie strasz bo się zesrasz jak to mawiają. Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie monitora ,więc uważasz bo to Tobie ktoś moze sprawić psikusa nawet Twojego zdjęcia nie mają.

I ja w tym momencie Cię nie straszę /bo i po co/ tylko stwierdzam prosty fakt.
Opanuj się troche ,albo ludzie tutaj tak zaczną na Ciebie najeżdżać /zresztą słusznie/ ,że sam doprowadzisz siebie do sytuacji kiedy najlepszym rozwiązaniem będzie usunięcie Twojego konta.

Si seniore?

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-07-29, 14:33   

Sabadero, stwierdzam, iż najprawdopodobniej cierpisz na marazm myśleniowy, spowodowany wystepowaniem ciągłych konfabulacji i iluzji.

#deela 

Wysłany: 2006-07-31, 00:06   

Cytat:
prymas wiem jak wygladasz z albumu jak wyjdziesz z domu to sie szykuj bo juz porozsylalem zdjecia znajomym i to nie grozba tylko fakt za warna wiem ze sobie zasluzylem ale i tak musze gdzies sie ruszyc z domu kiedys to wpadne no jeszcze nie ma kilku znajomych zdjecia bo nie maja neta no ale to sie jakos da zalatwic przejde sie

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
prosze cie cycu ja mam slaby pecherz
odgrazasz sie jak obrazony pieciolatek
PS naskarz mamie ze dostales warna za glupote
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

@Michał 

Wysłany: 2006-08-01, 11:53   

Chcialbym poinformować ze z tym spamem nie mamy nic wspolnego. Również chcialbym przeprosić qube, za takowy incydent. Niestety nie mamy na to zadnego wpływu.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi