Naprawde? Nikomu sie to nie podoba,a ak kasuje podobny spam to pojawia sie problem ze podaje powodu. W temacie "skargi cos tam" sama Deelai Prymas powiedzieli ze nei chce im sie podpisywac,
Mokra, hehehe masz się podpisać jeżeli chcesz dać coś takiego jak "niski poziom intelektualny postu"... Bo pózniej zasypują mnie maile...
Pisanie jednego słowa lub 2-3 słów raczej podchodzi pod łamanie regulaminu a więc możesz wybrac powód że regulamin został złamany i takie coś jest ok
czytaj ze zrozumieniem... Jezeli wybierasz w powodach: "złamanie regulaminu" lub "post nic nie wnoszacy do tematu" to nie musisz się podpisywać... ale jeżeli cały czas ktos daje niski poziom intelektualny postu to wybacz... jest to trochę obrazliwe i chyba całkiem zniknie taki powód z formularza.
Cytat:
Maile i tak beda przychodzily wiec co za roznica.
własnie nie będą przychodziły... bo złamanie regulaminu to jedno a pisanie że ktoś jest głup[i to co innego... ;]
Wysłany: 2007-02-03, 19:15
proponuje faris i Mokra, po warnie bo sie zra hahahaha
ok nie chce mi sie pisac powodow bo jak wchodze mam np 350 postow nieczytanych jako porzadny podadmin czytam wszystko i musze usunac z 50 to wezcie se sami piszcie powody
nie mam natomiast nic przeciwko zeby bylo jawne kto usunal posta...
Michał, da sie zrobic?
wcale nie jestesmy chamscy przewaznie wobec zdebilalych nastolatkow typu : CZY MU NA MNIE ZALEZY poziom posta generuje poziom wypowiedzi
ni mozemy tez powiedziec ze straszymy uzytkownikow jak ktos sie wita i pisze dalej i to w miare potrafi obronic swoje zdanie to zostaje i jest z nami skad sie niby wziela faris shala mokra itd? przeciez sa w zasadzie od niedawna
a zobaczcie jak malo ze starej poczatkowej ekipy zostalo ludzie przychodza i odchodza jak to bywa
vide mysle ze mamy odp wizerunek mi tam on odpowiada
aaaaaaaaaaa
MICHAL zalinkuj ta dyskusje o nas? chetnie podczytam
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wiek: 20 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1500 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-02-03, 19:31
I o mnie też nie... chyba że taka szara zwykła osoba nie może dostać ;<
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
*faris
Wysłany: 2007-02-03, 19:33
shala napisał/a:
I o mnie też nie... chyba że taka szara zwykła osoba nie może dostać ;<
jaka szara, zielona ^^ ja jestem ciemnoczerowna... i też chcę tego linka ;]
ok nie chce mi sie pisac powodow bo jak wchodze mam np 350 postow nieczytanych jako porzadny podadmin czytam wszystko i musze usunac z 50 to wezcie se sami piszcie powody
nie mam natomiast nic przeciwko zeby bylo jawne kto usunal posta...
Michał, da sie zrobic?
w dziale władza juz to wyjaśniłem
deela napisał/a:
wcale nie jestesmy chamscy przewaznie wobec zdebilalych nastolatkow typu : CZY MU NA MNIE ZALEZY poziom posta generuje poziom wypowiedzi
ni mozemy tez powiedziec ze straszymy uzytkownikow jak ktos sie wita i pisze dalej i to w miare potrafi obronic swoje zdanie to zostaje i jest z nami skad sie niby wziela faris shala mokra itd? przeciez sa w zasadzie od niedawna
no ja tylko napisałem to co dowiedziałem się od innych osób jak postrzegają forum
deela napisał/a:
MICHAL zalinkuj ta dyskusje o nas? chetnie podczytam
Wiek: 20 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1500 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-02-03, 19:33
Michał napisał/a:
o mam zrobić
Dać linka do dyskusji.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2007-02-03, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
A juz wiem o ocb xD Nie no linku do tamtej dyskusji nie dam Poza tym dyskusja na temat naszego forum to 2 posty więc nie ma sensu Dodatkowo o niektórych rzeczach dowiedziałem sie na gg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.