Chcialbym tylko poinformować ze jutro wyjeżdzam na wakacje nie bedzie mnie do 14 sierpnia. Jednak bede mial GG więc w razie jakis problemow pisac na gg : 44113 . Tylko piszcie w waznych sprawach no chyba ze sie ktos za mna bardzo steskni to zapraszam na GG
Mam nadzieje ze jak wroce to forum bedzie w jednym kawalku
Mam nadzieje ze jak wroce to forum bedzie w jednym kawalku
Oj, może być ciężko. :p Mamy tu chyba trochę za mało moderatorów solidnie wywiązujących się ze swojego zadania. W sumie to tylko na jedną osobę można liczyć.
Wysłany: 2006-07-13, 14:38
Prymas napisał/a:
Oj, może być ciężko. :p Mamy tu chyba trochę za mało moderatorów solidnie wywiązujących się ze swojego zadania. W sumie to tylko na jedną osobę można liczyć.
Ja kiedyś złożyłem wniosek o moda ale niestety nic z tego
_________________ Kocham Cię Pati :* "A love is a flame..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.