Michał no to kiedy zaczynasz usuwac zbednych uzytkownikow ktorzy sie zarejetrowali i ani sladu po nich po dzien dzisiejszy Przegladajac liste zarejestrownych uzytkownikow zobaczylem ze jest wiele takich osob i bynajmniej moim zdaniem zawalaja tylko miejsce na serwerze ktore mogloby sie przydac aktywnym uzytkownikom Na innych forach jak za pewne sam wiesz (bo wyczytalem ze jest to nie pierwszy Twoj serwis ) taki uzytkownik jest wywalany po trzech miesiacach od napisania ostatniego postu
Ja bym np. po usunieciu takiego delikfenta wyslal mu mailem informacje ze zostal usuniety z powodu bezczynnosci (jakby co to zwalisz to pozniej ze tak system automatycznie usuwa a Ty tylko ustawiasz po jakim czasie ma robic czystki )
Wtedy wedlug mnie jest wiecej miejsca (nie wiele ale zawsze cos ) i byc moze serwer tak czesto nie bedzie dostawal zadyszki i nie bedzie padal
Michał usuwa użytkowników ktorzy są obciązeniem dla niego nie dla serwera Widać nie można tutaj być szczerym
Pozdrawiam
Byly gość
Tak dodam.
Moje posty nie naruszyly w niczym regulaminu forum. Nie byly obrazliwe nieszczere i nie dotykaly niczyich uczuc czy tez praw autorskich poza prawami autorskimi admina czy tez jego kolego do spamu ktorego sie dopuszczal reklamująć to forum a co ja skrytykowalem. Wiadomosci PM czytalem przeprosiny przyjmuje do wiadomosci ale skasowanie postow, konta i ban na IP na forum traktuje jako jawna dyskryminacje szczerosci i wnioskuje o zamkniecie tego forum jako forum otwartego TYLKO dla dziobakow i nikogo innego
Pozdrawiam
HEKTOR
Ostatnio zmieniony przez mam_czas 2007-01-09, 23:56, w całości zmieniany 1 raz
Przepraszam. Moje wystąpienie na tym forum zostało spowodowane przekierowaniem z innego ktorego adresu nie bede publicznie podawal. Nie zwrocilem uwagi na inną szate graficzną. Przepraszam Michała za niesluszne oskarzenia oraz innych czytających i piszacych na tym forum za czytanie moich nieprzemyslanych wypocin.
Mozna skasowac moje konto. Postaram sie bardziej uwazac na przyszlosc. Przepraszam jeszcze raz i pozdrawiam wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.