Wysłany: 2006-07-03, 20:24 styl/logo Forum :) Skype: michal1986lublin
Czy leci z nami jakis grafik :loL: ?
A tak na poważnie to pomyślałem że czas zmienić styl forum Zrobić jakiś unikalny Piszcie jaka ma być kolorystyka (oprócz całej czarnej ) no i jaki znaczek lub obrazek proponujecie na logo forum
może ktoś z was ma jakas grafikie ze strony tlen.pl (kiedys była kampanias reklamowa tlena i własnie tma była fajan grafika na logo, mianowicie obrazek ludzi)
Pisać w tym temacie
Może ktoś z was jest grafikiem i chciałby wykonać jakies logo dla forum
Myslac przyszłosciowo postanowiłem dorobić również 3 seriwsy do forum i w załozeniu jest że bedą one zintegorwana częscią forum
Kolorystyka? Może by tak zgniła zieleń? :p A co do logo to kiedyś próbowałem robić, ale mi chyba nie wychodziło. Widocznie nie jestem do tego stworzony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.