do 50 postow ->nieskażony
od 51-150->czesty bywalec
151-250->anonimowy alkoholik
251-500->zadżumiony
501-800->forumfil
801-1000->nalogowiec
1000-1500->nasz czlowiek
1500-wyzej ->pupilek
proponuje rowniez,by te osoby ktore napisaly 700 postow mogly sami wymyslic range dla siebie i zeby nie mogla byc uzywana przez innych.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
zartujesz ? sa tak absurdalne,ze piszac je mialam tylko ubaw i nie myslalam,ze bedziesz chcial ich uzyc
Michał napisał/a:
niewykonalne:] za duzy balagan się zrobi:]
owszem wykonalne,dziala motywujaco i i nie wszyscy sa w stanie dojsc do tych siedmiuset postow...mozesz mi wierzyc ale tez mozna taka opcje wprowadzic dop po przejsciu do ostatniej rangi zamiast po 700-set...
And I have no privacy
co za wiara w uzytkownikow,wstyd nam bedzie teraz nie pisac
Michał napisał/a:
hehe jedyna propozycja rang:P a wiec trzeba je wrzucic
a samemu sie nie chcialo ? nie trzeba, nie trzeba
And I have no privacy
Michał, poczekaj troche to zaledwie kilka godzin od kiedy zalozyles temat Wielu osob nie bylo na forum bo wyjechalo do rodzinki lub na weekend i nie mialy dostepu do netu zeby to przeczytac
Jezeli te rangi faktycznie wejda to dochodze do 1500 posta i koncze swoja dzialalnosc na forum bo nie chce byc niczyim pupilkiem
Świętoszka, zes nawazyla piwa to teraz je wypij Zrob cos zeby to nie weszlo w zycie
Michał, poczekaj troche to zaledwie kilka godzin od kiedy zalozyles temat
buhaha z tego co widze to temat zostal zalozony w listopadzie,wiec mysle ze przez weekend nic nowego moze sie nie pojawic
Matys napisał/a:
Jezeli te rangi faktycznie wejda to dochodze do 1500 posta i koncze swoja dzialalnosc na forum bo nie chce byc niczyim pupilkiem
taaak,daltego tez bedzie mozna zmienic na range ,ktora samemu sie wymysli
Matys napisał/a:
Świętoszka, zes nawazyla piwa to teraz je wypij Zrob cos zeby to nie weszlo w zycie
ja je napislam dla jaj,wiec dla mnie to psi rybka czy wejda czy nie,lepiej takie niz zadne buahaha
And I have no privacy
Ale faktycznie tak jak napisal Michal moglby powstac nie maly balagan
a to dlaczego,kazdy moglby sie poniesc inwencji tworczej i forum bylo by uwazane za przyjazne dla idywidualistow
Matys napisał/a:
Ups... faktycznie Spojrzalem tylko na godzine a nie na date
And I have no privacy
Zalozmy ze gdzies na stronie glownej forum powstalaby jakis spis tych rang i osob do ktorych z nich naleza. To gdyby kazda osoba moglaby z czasem zmienic sobie nazwe rangi to tych rang byloby multum a w tych standardowych rangach znajdowalyby sie tylko osby ponizej 700 postu
w tych standardowych rangach znajdowalyby sie tylko osby ponizej 700 postu
ok,dlatego tez jednak zaproponowalam od 1500 postow
Matys napisał/a:
Zalozmy ze gdzies na stronie glownej forum powstalaby jakis spis tych rang i osob do ktorych z nich naleza.
niepotrzebnie-rangi opisze sie w jakims nowym temacie i tyle,wymyslonych przez forumowiczow nie umieszczano by ,bo po co-i tak bylo by wiadome ze maja powyzej 1500
And I have no privacy
Albo ja nie czytam porzadnie Twoich postow albo Ty cos dopisujesz pozniej do nich jakies rzeczy
Świętoszka napisał/a:
niepotrzebnie-rangi opisze sie w jakims nowym temacie i tyle,wymyslonych przez forumowiczow nie umieszczano by ,bo po co-i tak bylo by wiadome ze maja powyzej 1500
Albo ja nie czytam porzadnie Twoich postow albo Ty cos dopisujesz pozniej do nich jakies rzeczy
a widzisz-nie czytasz dokladnie
And I have no privacy
W tym poscie wyszlas na swoje (przyznaje Ci prawde) a ze jestes kobieta (no chyba ze jest cos o czym nie wiemy ) to wiaze sie ta sytuacja z Twoim podpisem
W tym poscie wyszlas na swoje (przyznaje Ci prawde) a ze jestes kobieta (no chyba ze jest cos o czym nie wiemy ) to wiaze sie ta sytuacja z Twoim podpisem
aa teraz rozumiem,ciezko mi sie juz mysli ,w koncu juz pozna noc a co do tego :
Matys napisał/a:
a ze jestes kobieta (no chyba ze jest cos o czym nie wiemy
to musze sie przyznac,ze tak naprawde jestem kobieta zamknieta w ciele mezczyzny i dlatego robie takie tam ...przebieranki auć wlasnie gole zarost na tawrzy ,zeby jutro na uczelni nikt nie zauwazyl mojego podstepu,doda sie troszke make-up'u i zrobi sie ze mnie babka ,ze az milo popatrzec
And I have no privacy
Udam ze tego:
Świętoszka napisał/a:
tak naprawde jestem kobieta zamknieta w ciele mezczyzny
... tego:
Świętoszka napisał/a:
wlasnie gole zarost na tawrzy
i tego:
Świętoszka napisał/a:
doda sie troszke make-up'u i zrobi sie ze mnie babka
wogole niewidzialem i nie czytalem
a co boisz sie takich "kobiet" jak ja? jezeli wywrze to jakis negatywny wplyw na twoja psychika,to proponuje sesje terapeutyczna-podobno niezly bylby ze mnie psycholog
And I have no privacy
Dobra konczymy temat bo narobilismy Michalowi offtopa
znowu ty zaczales,wiec jakby co to powinien miec pretensje do Ciebie
And I have no privacy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.