Wysłany: 2008-04-10, 21:24 Oficjalne wybory nowych moderatorów
Ogłaszam wszem i wobec wybory na nowych moderatorów. Zasady są takie:
każdy użytkownik ma prawo zagłosować tylko jeden raz (pisząc tylko jednego posta w tym temacie)
każdy ma możliwość zagłosowania na maksymalnie dwie osoby (można na jedną)
głosujemy poprzez podanie nicków jakichkolwiek zarejestrowanych użytkowników (którzy oczywiście nie są modami ani administratorami)
ważne! podajemy uzasadnienie, dlaczego wybieramy te osoby, a nie inne
głosowanie trwa równo 10 dni od momentu założenia tego tematu (posty napisane po tym czasie nie będą brane pod uwagę)
nie rozmawiamy w tym temacie ani nic nie komentujemy - tylko głosujemy
dwie osoby, które uzyskają największe poparcie użytkowników, zostaną moderatorami
w przypadku, gdy dwóch użytkowników obok tego, który zdąbędzie największe poparcie, będzie dysponowało taką samą ilością głosów, odbędzie się dogrywka między nimi
wybrana osoba ma oczywiście prawo odmówić bycia moderatorem, jeśli nie ma to ochoty - wówczas modem zostanie osoba z następną największą ilością głosów (chyba że spotka się z dużą dezaprobatą)
wybory proszę traktowac poważnie.
Start.
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2008-04-10, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-04-10, 21:34
Tabris88-jest nowym i stałym użytkownikiem, chyba wpiął się na dobre w naszął mała społecznośc i była by to nowa krew; poza tym jest chłopakiem i będzie bardziej rozumowo niż emocjonalnie patrzył na pewne sytuacje przez co komentarze będą obiektywne;
luba- jest najbardziej zaangażowanym użytkownikiem z forum, jest też modem na innym forum przez co zna się na rzeczy;
Proponuję Prymasa.
Jako były junior admin ma doświadczenie w te klocki. Zna też właściwie wszystkich z forum.
Jego frekwencja przewyższa przeciętną.
Z tego co pamiętam Prymas był jednym z lepszych przedstawicieli władzy.
Sprawdził się już raz, wierzę że sprawdzi się i drugi.
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
luba- bo spedza duzo czasu na forum, pomaga innym, dba o to forum. Zaklada nowe tematy, podtrzymuje forum przy zyciu. Stara się. Mysle ze jej sie nalezy.
Prymas - bo o ile mnie pamiec nie myli byl juz moderatorem(administratorem) i radzil sobie calkiem dobrze
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Ja głosuję na Prymasa, bo był dobrym modem/junior adminem i wydaję mi się, że teraz też się sprawdzi :-)
poza tym udziela się na forum, zna ludzi i wierzę, że dobrze będzie pełnił tę funkcję :-)
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-10, 22:20
luba, bo
- często siedzi na forum
- jest autorką wielu gier, które, jakby nie patrzeć, integrują forum
- jest jedną z bardziej lubianych osób tutaj więc nie będzie żadnych kłótni na temat jej wyimaginowanego (przez atakującego ofc) nadużywania władzy
- potrafi odróżnić spam od ciekawej rozmowy odbiegającej od tematu którą można przenieść do działu offtop
Prymas, bo
- jak ktoś słusznie zauważył, sprawdził się już raz jako mod więc myślę że i tym razem świetnie sa sobie radę
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-04-12, 12:19
Jestem tu krotko, wiec nie znam za bardzo nikogo. Czytajac powyzsze wypowiedzi glosuje na lube, poniewaz ma tu dobra opinie, jest lubiana i madrze sie wypowiada.
oraz na lenke, gdyz zauwazylam ze zawiera glosy w roznych kwestiach, nie boi sie odmienniej opini oraz ma cos ciekawego do dodania.
_________________ Kobieta nie jest po to, aby ja rozumiec ale po to, by ja kochac
simarik - bo jak bozia da, to będzie tu częściej zaglądać; jest mądra, ładna, miła, inteligentna, rozdądna itd., więc się nadaje. ;p
Tabris88 - niby od niedawna tu siedzi, ale robi wrażenie bardzo konkretnego i rozsądnego człowieka; jeśli w tak krótkim czasie zdołał się tak pozytywnie wyróżnić, to tylko czekać, aż zrobi to jeszcze bardziej w nowej funkcji.
Prymas, bo jest tu niemalże od początku istnienia tego forum, zna się na rzeczy, na ludziach chyba też, sprawia wrażenie rozsądnego i po prostu wydaje się, że będzie doskonale pasował do tej funkcji.
_________________ ``You were everything, everything that I wanted THAT I WANTED
We were made to be, supposed to be, but we lost it BUT WE LOST IT
All the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2235 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-04-13, 19:15
lubencja, ze względu na to, że jest aktywnym (w pełni tego słowa znaczeniu) użytkownikiem, który wiele wnosi swoją pracą w funkcjonowanie 'naszego' forum.
podałabym jeszcze prymasa, ale pamiętając jego fochy i kaprysy, obawiam się, że zrezygnuje z funkcji ponownie i trzeba będzie od nowa szukać pomocy, więc to taka bez przekonania propozycja.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.