Ja się stanowczo nie zgadzam na jakiegoś tam Tabrisa! ledwo co się zarejestrował, a już chce rządzić! Nic o nim nie wiadomo, tyle, że se wbija w żyłe! No to pytam się co to za moderator?!
Poza tym zielonych pokroju Mokrej już nam wystarczy. Oto moje stanowisko!
Wysłany: 2008-04-16, 22:14
Apple napisał/a:
Ja się stanowczo nie zgadzam na jakiegoś tam Tabrisa! ledwo co się zarejestrował, a już chce rządzić! Nic o nim nie wiadomo, tyle, że se wbija w żyłe! No to pytam się co to za moderator?!
Poza tym zielonych pokroju Mokrej już nam wystarczy. Oto moje stanowisko!
apple zacznijmy od tego ze dla Ciebie ktos musi miec kolorowy nick bys go dostrzegla
Prymas, Luba, Mordred zostają moderatorami a raczej dostają taką możliwość. I niech teraz TYLKO te 3 osoby napiszą czy chcą posiadać takową funkcje na forum
Pewno, o ile góra nie ma nic przeciwko, bo jeśli później ma być problem z tego powodu i mam wylecieć przy pierwszej okazji do wywalenia mnie, to bez bólu ustąpię Tabrisowi.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.