Wysłany: 2006-07-13, 16:34 oficjalne przeprosiny dla simarik Skype: michal1986lublin
Chciałbym oficjalnie przeprosić simarik za wszystko, co się stało... Za szybko została podjęta decyzja dotyczaca oskarżeń o dublowanie kont. Cała sprawa się już wyjasniła i jedyne, co możemy zrobić, to przeprosić naszą koleżankę z forum...
według mnie przeprosiny to za mało - a dla Was rada: najpierw upewnijcie się że macie 100% pewność a potem dopiero rzucajcie oskarżenia
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
swistu, masz jakeis propozycje ? bo mi nic innego nie przychodzi na mysl...
swistu napisał/a:
a dla Was rada: najpierw upewnijcie się że macie 100% pewność a potem dopiero rzucajcie oskarżenia
No niestety popełniłem bład ujawniajac to wszystk oi nie ukrywam ze teraz tego załuje.. no ale stało sie i teraz już tego nie cofne. Zreszta miałem dość spore podstawy aby tak sadzić... (poniewaz miałem dostep do wszystkiego nawet po znajomosci sprawdzałem IP w tpsa) no ale juz sie wszystko wyjasniło.
Prymas, ja cie kiedys pieprzne w leb za podobne wypowiedzi...
Przecież wiesz, że tylko na to czekam. :P
deela napisał/a:
jakbym cie ciut nie znala pomyslalabymze sobie kpisz
Ale ja zdaję sobie sprawę z tego, że mnie ciut znasz i nie przyjmiesz takiej ewentualności do swej główki. :> A że "publika" mogłaby to jakoś źle zinterpretować i węszyć w tym jakąś drwinę to już mnie nie bardzo obchodzi. ;)
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2006-07-16, 20:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.