Kulinaria Mozna by tam zamieszczac przepisy na rozne smakolyki i takie tam rozne Na pewno wiele dziewczyn umie cos zrobic smakowitego i chcialo by sie pewnie podzielic przepisem na to
Na pewno wiele dziewczyn umie cos zrobic smakowitego i chcialo by sie pewnie podzielic przepisem na to
jasne,np przepis na herbatke z pianka tylko ja potrafie taka zrobic...nieswiadomie albo rosol pomidorow-serio taki mi kiedys wyszedl
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Przed chwila wpadl mi kolejny pomysl na nowy dzial A jest nim mianowicie "Reklamy".
A teraz napisze dlaczego wpadlem na taki temat a nie inny A toz to dlatego bo nie ktorzy uzytownicy ktorzy sie rejestruja tutaj na forum zamieszczaja w kilku dzialach taki sam post z jakimis reklamami a potem po nich sluch zanika Doszedlem wiec do wniosku ze gdyby powstal taki dzial to moze chociaz w jakims stopniu sie zminimalizowalo takie reklamowanie roznych rzeczy po calym forum i trafialyby one mozliwie tylko do tego wlasnie tematu. W podpisie tematu strzelic cos co bedzie taka osobe ktora bedzie chciala cos zareklamowac wlasnie wpisanie tego tam a nie gdzie indziej i wtedy w spokoju cos takiego bedzie mozna zostawic bo np. nie ktorzy kiedys moze skorzystaja z tego wlasnie linku a na samym forum bylo by mozliwie czysciej
Co Wy na to ??
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-03-21, 15:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mnie tez pomysl z kulinariami sie podoba Moze naucze sie czegos nowego
Teraz tak sobie siedze i siedze i mysle.... a co by bylo gdybysmy sie tak struli przypadkiem przez czyjes przepisy Wiec wpadl mi do glowy kolejny genialny pomysl Podczas oczekiwania na karetke pogotowia moglibysmy zajrzec do dzialu MEDYCYNA i jakos sie podratowac bo wiadomo jak dzisiaj karetki reaguja na wezwania
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-05-02, 00:07, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.