Wysłany: 2006-11-18, 16:48
A ja postanowiłam stylu nie zmieniać , będę cierpieć na dobra ogółu
a po zatym jak bede miec inny styl to skad bede wiedzieć ze moj av pasuje do tła
PS: jeszcze nie zmieniłam Av bo mi sie nie chce
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
No no no,dobre różowy jest nie najgorszy,tylko taki troszkę "świński".Nie no żartuje
*faris
Wysłany: 2006-12-02, 12:44
Ej, nie zmieniajcie tego zielonego. JEst naprawdę super! Właśnie to mnie przyciagnęło. Jakieś czerwone, pomarańczowe, niebieskie dodatki mogą być... Ale żadnych różowych !!
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
To żart? xD Bo trudno jednoznacznie odczytać ten ?
Oczywiście, żę żart. Przecież chyba całkiem logiczne jest to, że Administrator nie będzie się zastanawiał się nad następnym kolorem stylu, jeśli dopiero co go zmienił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.