Ktos chce z was dolaczyc do gropy "+VIP"? zasady sa proste:) ten kto napisze najwiecej postow i tematow w ciagu tygodnia(liczac od 28.12.05 17:00) zostaje dodany do gropy "+VIP" i ma mozliwosc moderowania dzialu "Off Topic" przez tydzien:D po tygodniu jego miejsce zajmuje osoba, ktora napisze wiecej postow itd:P oczywiscie VIP moze bronic swojego tytulu:)
mi tez sie nie chce-za malo inwencji tworczej we mnie
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
trzeba bylo zostawić to w tajemnicy... a osoba , która by go dostała miała by miłą niespodziankę
to jest podpucha,zeby forum sie rozroslo :twisted:
And I have no privacy
And I have no privacy
Prymas, no i co ze tma sie niewiele dzieje ;] ale mozesz sobie zobaczyc przez tydfzien jak to jest byc modem ;] masz dostep dfo panelu moderatora i wogle ;]
Prymas, no i co ze tma sie niewiele dzieje ;] ale mozesz sobie zobaczyc przez tydfzien jak to jest byc modem ;] masz dostep dfo panelu moderatora i wogle ;]
Ale tak się składa, że ja wiem co znaczy być modem. Kiedyś się tam coś moderowało.
Oczywiście nie będę patrzeć tylko na własne doświadczenia i uwzględnie to, że ktoś mógł nigdy tego nie zaznać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.