Nie wiem czy sie to Wam spodoba ale sprobuje cos zaproponowac A mianiowicie zebyscie oprocz dzialu Offtopic dali mozliwosc moderowania wlasnych tematow stworzonych przez uzytkownika ktory wygra. Tzn. np. gdybym ja (nie brac tego za jakas sugestie to jest tylko przyklad ) wygral to zeby oprocz mozliwosci moderowania dzialu Offtopic (w ktorym ostatnio i tak nic sie nie dzieje tak jak to napisal Prymas,) dali mi mozliwosc moderowanie tematow stworzonych przeze mnie samego.
forum raczej nie oferuje takich szerokich ustawień (moderowanie własnych tematów)...
Nie wiem ja sie takimi rzeczami jak prowadzenie i zakladanie forum nie interesuje i w koncu to jest tylko propozycja i byc moze mozliwa do zrealizowania ale to zobaczymy co powie na ten temat Michał,
jedynie co przychodiz mi na mysl to to ze osoba która wygra konkurs bedzie mogła mieć swoją podkategorie w której bedzie mogła moderowac i ogólnie robic wszystko ;]
ja mam modka na pewnym forum (forum mojego klanu w pewnym mmorpgu) i wiem, ze to niewdzieczna praca ;-] . poza tym pisze malo postow, stawiam na jakosc wiec ja odpadam... zreszta - admin mnie nie lubi, to by mi i tak nie dal tego vipa ;-p . <to nie jest prowokacja, jestem na to zbyt zmeczony, ide po kawe>
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Drugie miejsce też całkiem nieĄle. Nie spodziewałem się, bo w ogóle nie miałem zamiaru brać udziału w tym konkursie (wyraĄnie napisałem w pierwszym poście w tym temacie).
1. miejsce zajela Świętoszka z 87 podskoczyla do 145 brava:D
buhahaa nie wierze,ale jaja
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
1. miejsce zajela ŚwiętoszkaWesoly z 87 podskoczyla do 145 brava:D
moje gratulacje
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
And I have no privacy
Dobra, dobra... wszyscy tak mowia nie udawaj teraz takiej skromnej
staram sie jak moge,nie maltretuj mnie
And I have no privacy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.