Właściwie to co to w ogóle za dyskusja ? Tak jak powiedziałem zostają obie rangi.
Mokra, jak widzę starasz się "robić" za "opozycje"...
Jedno mnie zastanawia z jakiego powodu starasz się obrazić faris?
Mokra napisał/a:
a no wladze mam, chocby mozgu, zwlaszcza nad takimi jak ty
Tak samo jak tą dziewczynę w SB (wiesz o czym mówię)... Uważasz że jesteś od wszystkich "lepsza" czy co...
No ale to nie o tym temat. Temat miał być głownie informacyjny jak i umożliwić Wam zadanie konkretnego pytania i otrzymania na nie odpowiedzi a nie do dyskusji czy te rangi powinny byc czy nie.. Bo może lepiej całkowicie zlikwidować obie grupy, wszyscy będą zadowoleni i nie bedzie problemu typu że komuś za marzył się kolor...
Z góry zaznaczam, że na nikogo nie najeżdżam, żeby później nie zebrał się kolejny raz sztab debeściaków i zjechał mnie jak szmatę.
Admin wie, że może, wie, że i tak będziecie tu wchodzić i wie, że w ten sposób jego znajomi poczują się fajniejsi. A wy przeżywacie, jakby wam ktoś nietykalność osobistą naruszał.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2262 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-03-16, 01:43
uważam, że macie wyimaginowany problem.
to ja podsunęłam myśl, żeby znajomych Admina odłączyć od grupy "znajomi", by w niej mogli pozostać sami zasłużeni.
natomiast Wam nagle zaczęło przeszkadzać to, że ktoś przez to, że jest znajomym głównodowodzącego może być z tego powodu wyróżniony. chciałabym zauważyć, że nie płyną za tym żadne przywileje, a jeśli macie taki straszny problem z zaakceptowaniem faktu, że niektórzy bez wysiłku coś mogą otrzymać, to ja Wam współczuję zderzenia z rzeczywistością.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1486 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-03-16, 01:49
Upieram się przy swoim. To jest zwyczajnie nie sprawiedliwe.
Zresztą whatever, to tylko forum
[ Dodano: 2008-03-16, 00:50 ]
.. oo? a gdzie się podział guziczek edytowania?
niesprawiedliwe*
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.