Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-06-17, 19:49
Michał napisał/a:
Dzisiaj postanowiłem dodać kilka osób do grupy VIP Wedlug mnie te osoby zasługują na tą range Z czasem ta grupa będzie się systematycznie powiększać
to tak jakby bardzo ważne osoby, odznaczające się czymś czego inni, potocznie mówiąc z III stanu obywatele , nie mają.
Jako że jesteś tutaj tym najważniejszym, to nie mam nic przeciwko, to chyba jakaś forma mobilizacji dla tych, jak to wcześniej nazwałam LIP, którzy nie mają tej gwiazdki, żeby ich celem było teraz dostanie jej, a zapewne jedyny sposób jej otrzymania to obfite posty , w SB jak rzadko zazwyczaj ruch się nagle porobił , poruszyłeś użytkowników, gratuluję pomysłu, to działa..na prawie wszystkich
Matys napisał/a:
A myslisz ze to sie moze przydac
ano pewnie, że się przyda, inaczej się patrzy na ciemnoniebieski nick niż na przykład na różowy xD [żart sceniczny]
Matys napisał/a:
A jakie osoby widzialabys w tej grupie
nie będę Ci tutaj sypać "po nazwisku" bo nie chcę zaliczać nikogo do mniej ważnych, chodziło mi tylko o to że jak się tworzy grupę VIP to reszta staje się automatycznie z niej wykluczona, jak umiesz czytać ze zrozumieniem to wiesz kto jest JUŻ w tej grupie.
więc ja jako członkini grupy LIP, chcę tutaj pozostać
a tak poza tym to w rodzinie wszyscy zdrowi xD
w związku z poniższym zezwalam na zlinczowanie, zbiczowanie mnie
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Ostatnio zmieniony przez simarik 2006-06-17, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.