Wysłany: 2007-01-06, 21:37 forumowy ALBUM
album na forum nie sluzy do oceniania niedopieszczonych dziewczynek i chlopczykow ktorzy sie ledwo zarejestruja juz swoja nikogo nieobchodzaca fizys pakuja na zdjecia
album jest dla aktywnych uzytkownikow zeby sie lepiej poznali
wiec zarzadzam w porozumieniu co nastepuje
bede bezlitosnie usuwac fotki wszystkich ktorzy nie spolodzili minimum 25 postow
tako rzekłam
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-01-07, 14:05
Wg mnie deela ma rację, jeśli ktoś napisał pewną ilość postów to można mieć nadzieję, że dłużej zabawi na forum i że nie chodzi mu tylko o chwalenie się swoim zdjęciem ^^
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Takich to najlepiej zdrowo wyszydzic, nie ma to jak ostra krytyka W sumie czemu bym nie miala wprowadzic tego w zycie ?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
bo ktoś kto będzie chciał dodać fotkę to zrobi to tylko, że nabazgrzę na siłę te 25 postów, a przecież nie o to chodzi... zresztą nie ma o czym gadać bo to jest tylko poinformowanie o postanowieniu...
a po co, skoro wchodza na forum tylko po to, zeby wrzucic swoje zdjecie? zapewne juz tu nie wroca, zostawiaja nr gg, maila i czekaja na stado fanow.
Ciekawe tylko czy takowi sie pojawiaja<rozmysla...>
Zydu napisał/a:
bo ktoś kto będzie chciał dodać fotkę to zrobi to tylko, że nabazgrzę na siłę te 25 postów, a przecież nie o to chodzi... zresztą nie ma o czym gadać bo to jest tylko poinformowanie o postanowieniu...
Juz widze te glupkowate posty. O ile gry forumowe sa naliczane to gwaratuje wam rozrost dzialu.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
nie no, popatrzmy na pana Feniksa, zostawil 2 superwysolaryzowane fotki, napisal pare dennych postow w dziale seks i erotyka, no i przepadl. deela ma racje.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.