według mnie DesertFox ma racje - wylacz naliczanie i po sprawie
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
-------------------------------------------------------
Motto życiowe:
"Nie dyskutuj z debilem: najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
według mnie DesertFox ma racje - wylacz naliczanie i po sprawie
Trzeba wyłączyć wszędzie naliczanie, bo wszędzie są offtopy
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
PATI - zadzam sie z Tobą - mi tam na liczbie postów anie na rangach nie zależy - pisze bo lubie
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
-------------------------------------------------------
Motto życiowe:
"Nie dyskutuj z debilem: najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
PATI - zadzam sie z Tobą - mi tam na liczbie postów anie na rangach nie zależy - pisze bo lubie
Dokładnie
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
ale misiu czasami dwa trzy zreczne slowa wiecej wyrazaja niz caly elaborat
no oki moze i masz racje ale stwierdzenia typu "zdadzam się", "tak" itd bo jak widziałem tez tak jest w niektórych tematach bedą kasowane ;] Kazdy z was ma własne zdanie
Tak... dzięki komuś widziałem coś takiego dziesiątki razy.
jestes moim fanem :| przyznaj sie
O ile mnie pamięć nie myli, zrobiłem to już kilka razy (nawet jeśli nie dosłownie, to zawsze zrobiłem). Teraz już jestem fanem dwóch kobiet - cóż za rozrzutność. :> Muszę trochę przystopować, bo zrobiło się ich sporo. :P
tak powaznie to musisz przystopowac bo do czego to zmierza?
Zmierza do tego, że moje myśli będą bez przerwy zajęte tym, co myślą te kobitki. Gdyby zrobiło się ich za dużo to nie miałbym ani chwili wytchnienia.
A ja leniwy jestem, więc lepiej zacznę unikać nadmiaru pracy (nawet jeśli jest to taka przyjemna praca).
deela napisał/a:
nie mow swojej babie, kobiety sa dziwne pod tym wzgledem, maja ataki zazdrosci i takie tam
Tak... widziałem już coś takiego - to straszne (facet wtedy zaczyna wyglądać jak jakiś więzień).
deela napisał/a:
nie mow swojej babie, kobiety sa dziwne pod tym wzgledem, maja ataki zazdrosci i takie tam
Tak... widziałem już coś takiego - to straszne (facet wtedy zaczyna wyglądać jak jakiś więzień).
a widzisz ja taki problem mialam z bylym widac nie jest to tylko domena kobiet
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Piszemy o większości, a nie o jakiś wyjątkach. ;P ;]
w twoim mniemaniu wyjatkach
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.