Kazdy moze sobie kliknac i zedytowac moj post,jak bedzie chcial.
tyylko Ty to widzisz u siebie, ja to widzę u siebie i nikt nie może Ci zedytować postu rozumiesz? każdy ma taką funkcję przy swoich i tylko swoich postach.
zgadzam się z tymi zasadami w 100%. ! trzeba rozwijać swoje wypowiedzi, a nie tylko kilka słów i ktoś ma się domyślać o co chodzi, bez sensu. przyznam, że moje wypowiedzi są długie.
a na forum swoją drogą musi być porządek!
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.