Wysłany: 2007-05-27, 22:36 Album Skype: michal1986lublin
Dzisiaj zostały wyłączony system komentarzy w albumie. Jak widzę komentarze służyły głownie to rozmów jak i obrażania innych, mam tu między innymi na myśli komentarze pod fotkami miss irony a więc nie widzę sensu aby było tak dalej...
Wysłany: 2007-05-28, 18:27
Nie kazdy chce byc gwiazda ludzi fantazja, bo np, po co dawac zdjecie tylka, ani to nic nie mowi o posiadaczu tej czesci ciala i wiadome ze zostala zamieszczona w celu uzyskania komentarzy
Magda, może i wyjdą na jaw ci interesowni, ale to nie zmienia faktu, że będzie mniej urody do podziwiania. Mnie tam specjalnej różnicy nie robi, kto jest interesowny, a kto nie - po prostu stwierdziłem fakt, że ruch w albumie od teraz będzie mniejszy.
Cytat:
bo np, po co dawac zdjecie tylka, ani to nic nie mowi o posiadaczu tej czesci ciala i wiadome ze zostala zamieszczona w celu uzyskania komentarzy
I kto to mówi? Sama tyłek przecież wrzuciłaś.
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2007-05-28, 18:31, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2230 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-05-28, 20:09
Prymas napisał/a:
Sama tyłek przecież wrzuciłaś.
tyle, że jej zdjęcie było w kompletnie innej formie wrzucone, tak jak w przypadku Zydu.
Cytat:
no cóż, takie życie, tzeba się z tym liczyć, kiedy się wrzuca fote na forum
no właśnie. wcale nie jest powiedziane, że mamy zachwalać czyjeś zdjęcie. poza tym jak ktoś się prosi o takie komentarze, to czemu nagle jeszcze czuje się bezbronny?
wydaje mi sie ze Mokra wrzucila zdjecie tylka nabijajac sie z misski... i miala racje, bo ta dziewczyna jest debilna
Sama jesteś debilna! Ty się takim tyłkiem nie możesz pochwalić, więc zazdrościsz.
Ach, ta zawiść!
A tak poza tym bez komentarzy nie będzie tak ciekawie, ale przynajmniej co poniektóre osoby nie będą musiały sie obawiać obelg przed całym forum, więc myślę, że jest to dobre rozwiązanie
_________________ ``You were everything, everything that I wanted THAT I WANTED
We were made to be, supposed to be, but we lost it BUT WE LOST IT
All the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``
Wysłany: 2007-05-29, 10:12
oj dzieci dzieci
mi tam wisi, czy beda komentarze czy nie, czy beda oceny (ktore moim skromnym zdaniem tez mozna spokojnie wylaczyc) czy nie
ja wrzucam zdjecie zeby cos pokazac i tyle
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.