Wysłany: 2008-05-21, 16:10 Problem z filmami i muzyką
Witam. Ostatnio miałem format i nie wiem dlaczego nie chce mi działać radio internetowe, telewizja internetowa, czy teledyski na stronkach typu http://muzyka.interia.pl/teledyski.. Mam Win XP i WMP 11, kodeki też są zainstalowane... pomoże ktoś??
Wysłany: 2008-05-21, 18:45 Re: Problem z filmami i muzyką
igor33c napisał/a:
Witam. Ostatnio miałem format i nie wiem dlaczego nie chce mi działać radio internetowe, telewizja internetowa, czy teledyski na stronkach typu http://muzyka.interia.pl/teledyski.. Mam Win XP i WMP 11, kodeki też są zainstalowane... pomoże ktoś??
A czy pojawia się jakiś komunikat systemowy? Czy mozesz odtwarzac muzyke z płyt?
No jesli wmp to jest kłopot, windows to taka cholera, że czasem nie wiadomo. Jeslimasz plytę instalacyjna, spróbuj wykonac sprawdzenie zgodnosci systemu
Ale stronki typu Interia - teledyski chodzą równie dobrze na innych odtwarzaczach, musisz koniecznie używac tego badziewia jakim jest wmp? Ja tez mam z nim kłopoty i w ogóle go nie używam.
[ Dodano: 2008-05-23, 12:30 ]
hahahahahh dzięki za pomysł , zainstalowałem ten all player..wprawdzie nadal teledyski nie chodziły...ale potem odinstalowałem all playera i co?? teledyski zaczęły działać poprawnie !!!! <lol>
A to pewnie dlatego, że wraz z all playerem zainstalowałes akutalne kodeki! Hehehe, dopbyr patent, nie wpadłem na to
Poza tym, ten all player w przeciwieństwie do WMP nie posiada błędów i byc może system nadpisał cos w rejestrze, dzięki temu po odinstalowaniu wmp zaczał działac.
tak czy siak, niechcący pomogłem, hehehe
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.