Wiek: 19 Dołączyła: 26 Maj 2008 Posty: 108 Skąd: z piekła rodem
Wysłany: 2008-07-02, 18:58 Prezent
Mam problem. Mój chłopak wyjeżdża niedługo na parę tygodni za granice. Myślałam, żeby mu coś kupić...coś co mu będzie przypominało o mnie tam.. tylko nie wiem co. To musi być coś małego,żeby zawsze mógł mieć blisko...Myślałam o breloczku do kluczy z moim zdjęciem..ale nie będzie tam miał swoich kluczy:/ Macie jakieś pomysły? Pomóżcie
_________________ Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare,
czarne, wesołe, bez powodu pełne łez.
Ja bym proponował Abyś kupiła mu taką małą poduszke, i spryskała ją swoim perfumem. Jak będzie sie kładł to zawsze mu sie przypomnisz i przed snem myślał o tobie.
i spryskała ją swoim perfumem. Jak będzie sie kładł to zawsze mu sie przypomnisz i przed snem myślał o tobie.
...przez jeden dzień?
tzn. pomysł z poduszką fajny ale te perfumy to zdaje mi się że szybko wywietrzeją
może coś własnoręcznego?
np. kupić zwykły kubek i napisać coś na nim <twój podpis, dedykacja, wierszyk milosny>
albo etui z muliny na telefon (wzorkami możesz zrobić serduszko napis czy coś )
może twoje zdjęcie ale takie duuuuuże (mój braciszek dostal takie zdjecie na wieeelkim formacie jak wyjeżdzal an studia i mu teraz wisi w pokoju zakrywając 1/4 ściany
podkładkę pod mysz z twoim zdjęciem
no nie wiem..;)
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
...przez jeden dzień?
tzn. pomysł z poduszką fajny ale te perfumy to zdaje mi się że szybko wywietrzeją
Wydaje ci sie. Dobry perfum moze i pachnieć na tkaninie i z 3 tygodnie. OOO mam inny super pomysł:
Kup mu pare paczek prezerwatyw, zawsze jak będzie je zakładał to mu sie przypomnisz. buhahahah:D
Wysłany: 2008-07-05, 19:06
Tofman napisał/a:
swoje stringi - najlepiej wylej na nie polowe butelki sowich najlepszych perfum
A zwykłe figi to już nie mogą być? Cóż za dyskryminacja "zwykłych" majtałasków Zauważ, że na takie majtorki, to można wylać nawet całą buteleczkę, nie tylko pół - większa powierzchnia wchłaniania -> intensywniejszy zapach
A zwykłe figi to już nie mogą być? Cóż za dyskryminacja "zwykłych" majtałasków Zauważ, że na takie majtorki, to można wylać nawet całą buteleczkę, nie tylko pół - większa powierzchnia wchłaniania -> intensywniejszy zapach
ja tam nawet zwyklych figow niedostalem
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2008-07-05, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.