Słuchajcie ciągle wyskakuje mi takie błąd jak chce włączyć np.Picasa2 ,,Fatal Error Installation corrupted - please reinstall Nero,, Odinstalowuje to Nero i nic! wkółko jest to samo. Wcześniej wyskakiwał mi taki błąd,,This program requires the file advrcntr2.dll, which was not found on,, coś w tym sylu,ale już ściągnęłam taki plik wpakowałam go do C:windows/system czy coś takiego zresetowałam kompa i nadal jest to samo tyle,ze wyskakuje inna informacja. xD pomocyy ;d
jezeli pluje jakims komunikatem zwiazenym z nero to z palca sobie tego niewyssal tylko kotos kkiedys musial tam nero instalowac
---------
wejdz do folderu uzytkownika w dociments & settings otworz folder dane aplikacji tam powinien byc jakis folder nero lub ahed/nero to tez wywal i restrart
----------
lub przy zainstalowanym nero daj odinstalowanie i powinno byc w ktorym z kolejnych krokow cos w stylu niestandardowgo uninstall wiec zostaw nero burning rom i moze expressa a wywyal (zaznacz do odinstalwoania) wszytskie pozostale skladniki ( czyli wszystko co instluje sie przy okazji tj. przegladarki zdjec i inne pier..
---------
jesli wciaz bedzie problem -to po odinstalwaniu nero sciagnij jakis program do czyszcensia rejestu i wywal wszytskie wpsiy zwiazne z nero
( programy do czyszcenia rejestru mozna sciagnac z tej strony -> strona
--------
to tak co ja bym zrobil na dziendobry jakby niepomoglo pisz co sie dzieje dalej..
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2008-07-05, 04:43, w całości zmieniany 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.