Wysłany: 2008-06-09, 12:02 Nie moge otworzyc drzwi :(
Mam problem i proszę o pomoc ...a wiec zamknelam drzwi od mojego pokoju na klucz i go zgubilam ,teraz nie moge wejsc do pokoju bez klucza. Jeszcze wiekszy problem to ten ze w pokoju mam zwierzatka . Mama powiedziala ,że wezwie dziadka ,ale za miesciac jak przyjedzie skąś tam... . Jak moge otworzyć drzwi ? jest jakiś sposob ? .
No tak, woli poczekać miesiąc i mieć zwłoki zwierząt w domu. I tak na to samo wyjdzie, bo dziadek nie czarodziej i też jedyne co mu pozostanie to je wyważyć.
Wiesz co istnieje taki pan jak ślusaż on się takimi sprawami zajmuje więc możesz go wezwać i zabulić ile tam ci zaśpiewa albo czekac na dziadka który wyważy drzwi a zwierzęta umrą w męczarniach z głodu:P
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Wysłany: 2008-06-09, 14:47
Radze przeszperac cale mieszkanie czy gdzie tam moglas sostawic ten klucz bo przeciez przez miesiac to to zwierzatko ..... ojejjjjjj... az strach pomyslec.
A jesli mozesz sobie na to pozwolic to moze faktycznie dzwon po slusarza
Biedne zwierzatko
Wpadł mi do głowy jeszcze pewien pomysł. Bo zależy jaki masz zamek w pokoju. Bo jeśli masz zwykły taki co mozna kupić za 4 zeta w sklepie to popytaj wśród znajomych moze umieją je otworzyć i pewnie taki masz bo chyba nie zakłądałaś specjalnego zamku w drzwiach do pokoju a może ktos umie otwierac takie zamki wśród znajomych
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.