Malinka jest wtedy gdy popekaja naczynka krwionosne wiec musisz czekac az sie zagoja mozesz kupic tez zel ktory pozwoli na jej szybsze znikniecie nie wiem czy to cos pomoze ale mozesz kupic np Altacet albo inny zel na obrzeki skory itp.
Wysłany: 2008-07-18, 20:38 Re: Malinka!! Jak sie jej pozbyc???:(
szprotka napisał/a:
Chlopak mi zrobił malinke!!! jak mama to zobaczy bedzie awantura:( co robic ???:( pomocy!!
Kilka tematów wyżej pytasz o zajście w ciążę podczas okresu, bo jak wywnioskowałem z tamtego posta masz zamiar zacząc albo kontynuować współżycie, a malinki się wstydzisz? DZIECKO, W CO TY GRASZ ??
_________________ "For where thy treasure is, there is thy heart also" - The Gospel according to St Matthew
Dokładnie,ludzie opamietajcie sie... Co niektórzy tu durne tematy zakładają, i najgorsze jest że oni są przy tym śmiertelnie poważni... Jak cie fiufiu to założysz temat: " Jak ukryć brzuch,bo jak w domu zobaczą to będzie awantura ?"
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.