Wysłany: 2008-06-05, 19:35
To jeszcze ja Ci życzę udanej imprezy! Z zamknięciem tematu może poczekajmy aż napiszesz nam jak wrażenia AAA nie zapomnij o jakimś dobrym kremie... po tym pasie o północy No i żeby impreza udała się na 100% zaopatrz się w Crunchips, to będzie jak na reklamie
Wiek: 18 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 180 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-06-11, 18:49
Kamrat napisał/a:
Gwarantuję Ci, że się nie wykręcisz ;D
No, no.. schowałam się ok. północy A o drugiej dooostaałam pasy
Cytat:
i jak było?;-)
..szczerze nie pamiętam za wiele.. ale od osób, które coś pamiętają.. ponoć zajebiśc**.. hmm.. no i miałam dość spore problemy ze sprzętem grającym w końcu ..ale daliśmy radę
Ogólnie Może nie było taak jak.. soobie wymarzyłam. ale wiadomo niczego nie zaplanujesz w 100% Było OK
Wiek: 18 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 180 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-06-19, 21:27
Więc tak.. alkoholu starczyło jeszce na dwa dni
Raczej wszyscy zadowoleni Przynajmniej nikt mi nie narzekał
Crunchipsy moooże nie Ale jakieś tam chipsy taak Nie wiem, bo nie jadłam ich (nie jadam chipsów:P)
Wysłany: 2008-06-20, 19:25
2 dni mówisz ? To faktycznie dobra ilość, jak na poprawimy 2 dniowe starczyło Pamiętaj na 19 urodziny Crunchips muszą być bo "jest Crunchips, jest impreza" Pupa już przestała boleć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.