Nawijasz pasmo wlosow wokol palca, pozniej przytrzymujesz i przejezdzasz po nim prostownica. Cala filozfia.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Umiesz czytac? To przeanalizuj moja wczesniejsza wypowiedz.
And I have no privacy
No umiem chyba nie? Tylko wiesz tak troche dziwnie prostownioca prostowac wlosy... juz ktos napisal ze prostownica to chyba raczej do prostowania a nie krecenia wlosów słuzy;]
Dziwne pytanie. Hmm... a w ogóle da się kręcić włosy prostowniną.? Zrób se warkoczyki przed spaniem i rano je rozpuść i będziesz miała loczki. ;P Albo kup sobie lokówkę czy tam karbownicę...Nie są drogie...
to ponad moje sily...najwidoczniej mozna, skoro robie to co tydzien.
And I have no privacy
Wszystko jest możliwe, ale żeby kręcić włosy prostownicą?
Lepsze karbownice albo lokówki ^^
poziomka!
Wiek: 13 Dołączyła: 03 Maj 2008 Posty: 24 Skąd: raczej dokąd?
Wysłany: 2008-05-09, 15:56
Jeszcze nie słyszałam żeby ktoś sobie kręcił wlosy prostownicą ale może w dzisiejszych czasach wszystkiego się można spodziewać ale do kręcenia włosów służy raczej lokówka tak jak jet to już napisane powyżej
Efekt taki sam jak po użyciu lokówki, tylko roboty więcej.
Żadna rewelacja.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Wysłany: 2008-05-17, 06:27
Wlosy sie skrecaja.... blyskawicznie, a na lokowke taka sobie poproostu w zyciu bym nie zrobila sobie lokow, a jak bym juz zrobila to trzymalo by mi sie to 5 min moze, a po prostownicy mam te wloski 2 dni
uz ktos napisal ze prostownica to chyba raczej do prostowania a nie krecenia wlosów słuzy;]
teoretycznie
lepiej powiedziec ze prostownica to wielofunkcyjne urządzenie do stylizacji włosów -
mozesz sobie nią wyprostowac, pokrecic, zrobić fale... itp ;P
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.