muzyk630
Wysłany: 2008-05-01, 23:15 Jak bezpiecznie i szybko zarobić pieniądze?
Mam problem. Nie mam kasiory i chciałbym szybko i bezpiecznie zarobić pieniądze, Mam 14 lat, więc nie liczę na super prace xD. Jak narazie znam tylko metodę typu zbieranie jakód , a co wy na to???
_________________ Dj SNAKE
Ostatnio zmieniony przez muzyk630 2008-05-01, 23:16, w całości zmieniany 1 raz
1.jedni dają za godzinę (lepsza opcja) od 5 zł do 8 zł - we Wrocławiu
2.inni dają za ulotkę - od 2 gr do 10 gr za sztukę
3.jeszcze inni za 'pulę' czyli np dostajesz paczkę ulotek i nie ważne ile będziesz je rozdawał dostajesz tam jakąś określona płace (ale to się wiąże z pkt 2)
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
muzyk630 Gość
Wysłany: 2008-05-02, 11:50
aha dzieki
poziomka!
Wiek: 13 Dołączyła: 03 Maj 2008 Posty: 24 Skąd: raczej dokąd?
Wysłany: 2008-05-03, 20:44
a może spodobałoby ci się zbieranie porzeczek na działkach? całkiem niezły pomysł!
Degustator
Wysłany: 2008-05-04, 16:48
Powiedz babci ze ja kochasz jak weznie Emeryturke ^^
_________________ Kochajmy sie...
Don Gość
Wysłany: 2008-05-06, 14:08 Szybka kasa
Aby zarobić dużo pieniedzy trzeba mieć jakiś dobry biznes taki jak ja. Ale nie jestem jakis nieludzki dlatego podziele sie z wami moimi radami jak zarobić grubą kase. Ja w swojej firmie zatrudniam 4 miliony osób mam tak dużo pieniędzy że sam nie wiem ile mam. Dla mnie kupic porshe kajen to jak splunąć. Najlepsza praca dla was będzie pracować u mnie w firmie za miske ryżu i zapiepszać od świtu do nocy. Oferty pracy to szambiarz,
Wysłany: 2008-05-23, 01:08 Re: Jak bezpiecznie i szybko zarobić pieniądze?
muzyk630 napisał/a:
Mam problem. Nie mam kasiory i chciałbym szybko i bezpiecznie zarobić pieniądze, Mam 14 lat, więc nie liczę na super prace xD. Jak narazie znam tylko metodę typu zbieranie jakód , a co wy na to???
Chyba zbieranie jagód? Chyba, że pojawił się jakis nowy gatunek jakody, hehehe.
Szybko i jednocześnie bezpiecznie niestety się nie da!
Wysłany: 2008-05-31, 20:06
CynizmISarkazm napisał/a:
Diluj stary. To jedyna droga
dawaj na truskawki przynajmniej się opalisz xD ;]
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.