Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1191 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2008-06-01, 23:00
jagody teraz sie nie oplacaja
ulotki to jeden wielki wyzysk
mozesz wykladac jakis towar w supermarkecie ale manny z nieba nie oczekuj
z drugiej strony, idz gdziekolwiek bo naprawde warto zasmakowac pierwszych zarobionych przez siebie pieniedzy, a zawsze to jakies doswiadczenie i grosz, nawet ten 'byle jaki'
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Cześć ... a ja z psiapsiółą roznosiłam ulotki i czasmi 3 zł za 100 czasam 10 zł za 100 a ostatnio to w 7 niebie byliśmy dostaliśmy 50 zł za 100 i baba powiedziała że jak przyjdziemy to da nam jeszcze 10 zł i na następny dzień jeszcze roznsiliśmy to jeszcze 20 zł nam wpadł i w 1 tydzień zarobiliśmy 80 zł i sobie nowe bluzeczki fundneliśmy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.