Wysłany: 2008-06-05, 16:11 AK ODZYSKAC ZDJĘCIA Z KOMPA
Ostatnio wkładałam foty z aparatu .. Moze przyblize wam jak to zrobiłam xD. Wyjełam karte z aparatu wyciełam zdjęcia z karty i wkleiłam do kompa. pare dni po tym mialam cos z kompem i chyba od nowa instalowanego windowsa.. ale niejestem pewna. Cała muzyka zostaa jak i obrazy z folderu "Moje Obrazy" .. ale zdjęcia wcieło .. szkukałam ich na kompie zainstalowałam picasa żeby znalazł ale nic ..;/ zy ktos może wie jak mam odzyskać zdjęcia z kompa .. albo z karty ?? Prosze o pomoc pilne .. bardzo .. Bo mnie starsi zabija jak zobaczą że zdjęć nimo ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.