_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2008-06-16, 22:36
Może to było ustawione losowanie? xD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
*Apple
Wysłany: 2008-06-17, 11:22
A ja się dalej zastanawiam jak się odbywa te losowanie xD
Nabokov Rozpacz
*Apple
Nabokov Rozpacz
*Apple
sygnatura:
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi.
Terry Pratchett
tytuł:
kocham vistę <3
Shagg --> Códak
Sygnatura:
Four wheels move the body. Two wheels move the soul...
Tytuł:
Always wear your helmet!
Códak --> Tabris
Sygnatura:
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak: Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
tytuł:
Türkiye
Tabris --> Święta
Title: High Five
Podpis:
- "A sacred gift of heaven
For better worse, wherever"
- Głupie pytanie, głupia odpowiedź. Proponuję arszenik, będzie szybciej.
Święta --> Apple
tytuł:
wyżyny umysłu
sygnatura:
"Głupota jest też pewnym stanem używania umysłu."
Apple --> Lenka
...cud? nieeeeeee, Pomarańczowi po prostu wiedzą jak wygrywać =)
tytuł :
daaawaj Van Der Vaart!!!
Lenka --> krzyczę
podpis:
Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem, więc wolę nie czuć! Nie!
Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem!
tytuł użytkownika: stop!
krzyczę --> luba
Sygnatura:
tytuł:
Pykam Bodzia
luba --> Mokra
tytuł: loff and pis
Sygnatura:
- Należymy do najtajniejszego związku, jaki możesz sobie wyobrazić.
- Naprawdę? A kim jesteście?
- Mnichami historii.
- Co? Nigdy o was nie słyszałem!
- Sam widzisz jacy jesteśmy dobrzy.
[T.P.]
Nabokov Rozpacz
Ostatnio zmieniony przez luba 2008-06-21, 01:14, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: 2008-06-20, 22:47
luba napisał/a:
orkma
Powinno być "Korkma"
Skróciłem też swój tytuł bo był za długi ;]
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2008-06-20, 22:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.