Forum Dyskusyjne :: (ręceprecz odtybetu) :: Tofman
Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej.

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Rozrywka » Gry forumowe » BB » Tofman

Zamknięty przez: luba
2007-12-25, 22:47
Tofman

Tofman
1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
7
0%
 0%  [ 0 ]
8
25%
 25%  [ 2 ]
9
0%
 0%  [ 0 ]
10
75%
 75%  [ 6 ]
Głosowań: 8
Wszystkich Głosów: 8

Autor Wiadomość

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-12-22, 09:25   Tofman

zaczynajcie ;-)

Sawka 
Forget the world...

Wysłany: 2007-12-22, 15:37   

Który składnik TOFFIFEE lubisz najbardziej?

*Yenna 
stop touching me!

Wysłany: 2007-12-22, 18:40   

Twoje ulubienice na forum?^^
wiesz, że czasem mnie wprost rozwalasz?
...i ze zdarza Ci sie być tak samo pociesznym, jak i głupim? ;-)
jak spędzisz sylwestra?
co lubisz jeść?
kiedy masz zamiar się ustabilizować?

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-12-22, 19:09   

jak wielka przyjemnosc sprawiaja Ci chlosty Mokrej?
ulubione sex pozycje? :P
z kim z forum chcialbys je przetestowac? :D
Czy to forum Cie nie nudzi?
Z kim z forum najlepiej sie dogadujesz?
JAk przygotowania do swiat?
Czy dostaniesz cos pod choinke w tym roku?

*Tofman 
absztyfikant!

Wysłany: 2007-12-23, 00:30   

Sawka napisał/a:
Który składnik TOFFIFEE lubisz najbardziej?

czekolada 12%
krem orzechowy 37%
orzechy laskowe 10%
karmel 41%

cukier,orzechy laskowe,tłuszcz roslinny,syrop glukozowy,slodka serwatka,
slodzone odtluszczone mleko skondensowane, masa kakaowa, srodek utzymujacy
wilgotnosc - sorbitl, laktoza,odluszczone kakao, maslo kakaowowe,
slodka serwatka w proszku,odtluszczone mleko w proszku,czysty tluszcz maslany,
serwatka w proszku,syrop z trzciny cukrowej,emulgator - lecytyna sojowa, sól,
aromat identyczny z naturanym.

w sumie z powyzszego skladu najbradziej kreca mnie orzeszki.. choc te 37% kremu orzechowego tez brzmi smakowicie ;)

Yenna napisał/a:
Twoje ulubienice na forum?^^

nielam sie jestes wsrod nich ;)

Yenna napisał/a:
wiesz, że czasem mnie wprost rozwalasz?

... a ja taki nieogolony dzisiaj.. ahhh

p.s. mi tan nawet moja dentystka kiedys powiedziala 'pan to jest niemozliwy' ( ale jak sie nachylila nademna z tym swoim dekoltem to znieczulenia niepotzrebowalem :rotfl:

Yenna napisał/a:
...i ze zdarza Ci sie być tak samo pociesznym, jak i głupim? ;-)
)

a tam.. ja jestem poprostu oryyyyginalny jak jeansy, dolary i compakty :P

Yenna napisał/a:
jak spędzisz sylwestra?

mam egzamin 3 stycznia ( to boli ) wiec ide do jednego z klubow w moim miescie- mam tam karte vip i ostatnio jak bylem cos zalatwic to menager urzekniety moja historia z egzaminem dal mi loze na 10 os. przy samym parkiecie.. a tak marzyla mi sie sesja zdjeciowa w gorach :( :( zreszta coroku laduje w jakims klubie bo niemam na tyle czasu zeby sobie jakis wyjazd zrezerwowac

Yenna napisał/a:
co lubisz jeść?

w polsce.. czesto robie sobie frytki (aviko) i posypuje vegeta popijajac pepsiakiem lub colafką :) , spaghetti... pozatym szaszlyki w jakiejs restauracji lub poprostu wizyta w 'sphinxie' // w NY przezylem w tym roku wakacje na kurczaku z brokulami i ryzem - wszytsko podsmarzane na sosie sojowym mniammm...

aha ostatnio doceniam rownizez roznego rodzaju znienawidzone w dziecinstwie zupy najlepiej jarzynowe :)

Yenna napisał/a:
kiedy masz zamiar się ustabilizować?

ze niby co.. ohajtac..? w okolicy 30 :P

Lenka napisał/a:
jak wielka przyjemnosc sprawiaja Ci chlosty Mokrej?

ohh.. na sama mysl sperma wytryskuje mi uszami :P

Lenka napisał/a:
ulubione sex pozycje?

buahaha.. wlasciwe to czy jest jakas ktorej nielubie..?

tzn.. ostatanio kilka razy zdarzylo mi sie zaczac siedzac na fotelu kobieta siadna na mnie tylem okrakiem.. tzn pozniej zazwyczaj jest gleba z tego fotela itd..

a tak w lozku to trudno okreslic jakas jedna.. zazwyczaj zanim dojade do konca to lecim na szczecin na kilka sposobow - spontan wszystko

Lenka napisał/a:
z kim z forum chcialbys je przetestowac?

a masz wygodny fotel w domu ...? :rotfl: :hyhy: chociaz jak sobie przypomne ta twoja fotke na stole bilardowym... mniam..

Lenka napisał/a:
Czy to forum Cie nie nudzi?

yy..ee tam.. jak jest nudno to sie robi tak zeby niebylo.. pozatym to forum jest mila odskocznia od dnia codziennego.. aha no i lubie czasem w dziale komputerowym napisac cos pomocnego ;) ( w miare mozliwosci ) chociaz bywa tak ze zagladam tu dzies w przerwie pracy rzucam kilka postow robiac dzikie mnoostwo literowek i lece dalej...

Lenka napisał/a:
Z kim z forum najlepiej sie dogadujesz?

truno stwierdzic... czasem czuje sie tu jak jakis diznozaur.. w sumie trudno tu kogos wyroznic ale chyba z Magda mamy czesto podobne spojrzenie na rozne sprawy.. (z racji wieku, doswiadczenia...) a moze tylko mi sie wydaje :)

Lenka napisał/a:
JAk przygotowania do swiat?

w czwartek mialem zajecia na uczleni w piatek bylem w pracy dzisiaj milem troche pracy w ogrodzie jutro musze znowu na uczlenie... jakies swieta sie zblizaja w ogule...?

a nie sory sory.. choinke pomoglem ubierac :P

p.s. i sam nielubie takich jakis salatek jarzynowych ale podobno ze ja robie bradzo dobra wiec coroku niemoge sie wykrecic od zrobienia takiej :/ ale to w wigilie rano chyba ja robie.. jakos tak..

Lenka napisał/a:
Czy dostaniesz cos pod choinke w tym roku?

u mnie swieta sa coroku we 3 osoby..
wiec babcia jak zwykle podrzuci koprete z kasa pod choinke i bedzie wpierac ze aniolek qtfa wlecial.... :rotfl:

Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-12-23, 01:15, w całości zmieniany 7 razy  

#Mokra 
mupa

Wysłany: 2007-12-23, 01:40   

1. czym sie tak narawde interesujesz poza komputerami?
2. ulubiona ksiazka
3. Jak zesto zmieniasz partnerki?
4. ile masz lat?

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-12-23, 10:44   

kiedy rzeszów będzie miał dostęp do morza? ;-)
jaką reakcję wywołują na Tobie zwykłe białe figi u kobiet?
depilujesz pachy?
czym pachniesz?
jaką macie taryfę nocną w taksówkach?
mieszkasz w domku, czy w mieszkaniu?
wychodzisz "na pole", czy "na dwór"?
drink, który uwielbiasz ponad wszystko, oraz jego skład.

;-)

*Apple 

Wysłany: 2007-12-23, 13:52   

1. Co robiłeś w Ameryce?
2. Jak było?
3. W ogóle jak się tam dostałeś?
4. Spotkałeś dużo rodaków?
5. Jaką pracę wykonujesz?

Wróżbiarka 

Wysłany: 2007-12-23, 14:11   

kiedy zostaniesz dobrowolną ofiara sabatu ?
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu

*Tofman 
absztyfikant!

Wysłany: 2007-12-24, 02:45   

Mokra napisał/a:
1. czym sie tak narawde interesujesz poza komputerami?

czy ja wiem czy komputery same w sobie mnie interesuja..? to moje narzedzie pracy
a wlasciwe to jest duzo ciekawszych rzeczy..

w wollnym czasie trzaskam fotki ktore wrzucam na swoja wciaz niedokonczona stronke ( to tak troche jak z szewcem chodzacym w dziurawych butach :/ innym robie stronki a moja wciaz niedokonczona a wladsciwie od wakacji nie mialem czasu wyjsc w plener zeby pstryknac jakiegos fotacza :( )

www.tofik.go.pl ;)

wlascie zawsze ineteresowala mnie historia, ostanio takze sztuka wlasciwe to w NY z wszytskich wiekszych muzeow zostal mi do zwiedzenia guggenheim a MOMA byla dla mnie czyms wrecz szokujacym zwlasszcza ze o tym rodzaju sztuki wiedzialem do tej pory bardzo malo , dech w piersi zatkal mi rowniez Broadway sztuki tam wystawiane chyba niemaja sobie rownych, z bardziej przyziemnych to mam kilku kumpli dj'ow i zdzarza mi sie czesto na imprezach spogladac zza djki ale jak dotad nieodwazylem sie nic zagrac... w sumie chyba moglbym tu jeszcze duzo rzeczy ale na wiekszosc z moich pasji i narazie niemam czasu - moze jak moje zycie bardziej sie ustabilizuje bede mial go wiecej..

p.s. a stop stop stop - mam jebla na punkcie starych samochodow najlepiej zobrazuje to komentarz jednej z moich znajomych z NY

' o co temu chlopakowi chodzi -jedzie jakas corvette'a czy ferrari a on nic nagle zza rogu wyjezdza jakis ledwie toczace sie pierdzikolko a ten malo sie po nogach nieoszcza...?! ' :rotfl:

Mokra napisał/a:
2. ulubiona ksiazka

hmm.. jak na informatyka przystalo niejestem molem ksiazkowym..
ale ostatnio bardzo udanym prezentem jaki dostalem bylo to...

edit: jesli fotki sie nieladuja - kliknij

rozczarowana ..? :P

Mokra napisał/a:
3. Jak zesto zmieniasz partnerki?

zaleznie od potrzeb :P

Mokra napisał/a:
4. ile masz lat?

w nadchodzacym roku skoncze 25.. rocznik 83

Magda napisał/a:
kiedy rzeszów będzie miał dostęp do morza? ;-)

niewiem ale jak juz przyjedziesz do mnie to mozemy poplywac nago - wody niema ale jak juz bedziemy w neglizu to komu to bedzie pzreszkadzac.. :hyhy:

Magda napisał/a:
jaką reakcję wywołują na Tobie zwykłe białe figi u kobiet?

niemam alergi ;)

Magda napisał/a:
depilujesz pachy?

ej no nierob ze mnie pederasty.. :...:

Magda napisał/a:
czym pachniesz?

yy.. nniespecjalnie licza sie dla mnie marki - raczej to zeby bylo ladne - dorwalem osttanio jakasies psikadlo w 'auchan' :rotfl: tzn niewiem sam co to jest ale spelnia warunnek konieczny i wystarczajacy zeby go uzywac :

konieczny - mi sie podoba
wsytarczajacy - z kilkoma moimi znajomymi dzieje sie cos dziwnego jak sie nim popsikam :) cos miedzy szalem a orgazmem :rotfl:

Magda napisał/a:
jaką macie taryfę nocną w taksówkach?

niewiem jak potrzebuje to wsiadam a niezastanawiam sie za ile.. zreszta zadko potrzebuje - mieszkam 10 - 15 min od centrum pozatym lubie duzo chodzic a z imprez wracam o wlasnych silach.. tzn moze niekoniecznie w lini prostej ale o wlasnych silach :rotfl:

Magda napisał/a:
mieszkasz w domku, czy w mieszkaniu?

widok z konca ogrodu - w strone domu ( latem )

a dzis trzasnelm fotke w druga strone - widok na misto ( wybacie jakosc ale jest mroz i mnie rekami siepie bez rekawiczek ;) )

w sumie w lecie zdarza mi sie ze kcac odpoczac po pracy siadam sobie na tej lawce i podziwiam panorame miasta

Magda napisał/a:
wychodzisz "na pole", czy "na dwór"?

niewiem czemu sluzy to pytanie ale mam wrazenie ze sama potrafisz sobie na nie odpowiedziec :)

Magda napisał/a:
drink, który uwielbiasz ponad wszystko, oraz jego skład.

hmm.. jakos niegdy sie nad tym niezastanawialem ot pije co mi poleja :) a ze znam dobrych barmanow...

z moich przyzwyczajen to nawet niewiem czy to sie jakos nazywa ale dzis juz tu pisalem ze czesto pije martini extra dry ( 50 ml ) + likier z melona ( 25 ml) + sprite + lod - podac w szklance zeby wszytsko sie zmiescilo ;) .. aha lac po kolei z reki nie z szejkera

pozatym lubie shot o wygladzie flagi rosyjskiej tzn 3 warstwy od dolu biala ( mleko skondensowane ) , niebieska ( blue curacao ) i czerwona ( grenadinka lub wisniowka) z tym ze jak znjdziesZ barmana ktory to zrobi tak ze warstwy beda siedziec jedna nadrugiej i sie niezmieszja to daj znac ;)

wlasciwe jak mialbym ci polecic cos to o ile nieznasz to moze 'bialego rosjanina'

Cytat:
30 ml wódki
20 ml likieru kawowego
10 ml śmietanki

Wódkę i likier oraz kostki lodu umieścić w szklanicy barmańskiej i zamieszać. Przelać do kieliszka koktajlowego. Na powieżchni położyć lekko ubitą śmietanę. Napój pije się też z kostkami lodu. Wówczas podaje się go w małej szklance typu tumbler.

aha :) jesli niepilas to polecam tez wodke o nazwie 'Sambuca' tylko trzeba miec zaufanie do barmana zeby Cie niepoparzyl - tzn niepytaj o nic tylko podejdz do baru i popros o to co ci napisalem a pozniej patrz co sie bedzie dzialo :evil:

aha to niejest specjalnie mocne ale niepij wiecej niz raz podczas jednego wieczoru ;)

Apple napisał/a:
1. Co robiłeś w Ameryce?

opieprzalem sie jak coroku :)

Apple napisał/a:
2. Jak było?

w tym roku tak..

kliknij

pozatym looknij tu www.tofik.go.pl ;)

Apple napisał/a:
3. W ogóle jak się tam dostałeś?

samolotem PLL LOT :)

tzn moj ojsciec tam mieszka a ja mam pozwolenie na legalny pobyt i prace - wlasciwie w kazdej chwili moglbym sie tam pzreprowadzic ;)

Apple napisał/a:
4. Spotkałeś dużo rodaków?

nom w polskiej dzielnicy mowi sie na ulicach i w sklepach po polsku wiec tlum polakow niejest niczym nadzwyczajnym

Apple napisał/a:
5. Jaką pracę wykonujesz?

w polsce ..? obecnie ejstem wice-przewodniczacym samorzadu studentow mojej uczleni pozatym dorabiam sobie w dziale promocji tej uczleni ( jezdze na targi edukacyjne, zajmuje sie zaopatrzeniem czyli wyjezdzam do drukarni lub innych firm produkujacych gadzety reklamowe pozatm obsluguje rowzniez eventy tj. graduacje, inauguracje itd.. tworze czasami plakaty a prywatnie pisze proste stronki internetowe , pol roku temu zostalem zaproszony rowniez do wspol organizacji fundacji promujacej wellness i zdrowy styl zycia ) do tego jestem studentem dziennym wiec jak sie niepochlastam ktorego s dnia z nadmiaru obowiazkow to bedzie qtfa dobrze :krzeslem:

Wróżbiarka napisał/a:
kiedy zostaniesz dobrowolną ofiara sabatu ?

niewiem ale podczas pelni bede wypatrywal pod domem tlumu polnagich kobiet krzyczacych tof! tof! tof!

aha tylko mi trawnika niepodeptac bo jak moja mama wyskoczy na was z miotla to wam zadne czary niepomoga :P

Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-12-24, 04:09, w całości zmieniany 16 razy  

*faris 

Wysłany: 2007-12-24, 17:49   

1. co studiujesz ? po prostu informatykę czy jakaś specjalizacja ?
2. gdzie Ty w ogóle mieszkasz ? :rotfl:
3. załatwiłbyś mi wizę do USA ? :rotfl:
4. jakim aparatem robisz zdjęcia ?
Mumiiiiinki!

Kasieczek 
szybko mówiąca

Wysłany: 2007-12-24, 19:54   

1, mi też załatwisz wizę?
2. kojarzysz mnie w ogóle z forum?
3. jeśli tak, to bardziej negatywnie, pozytywnie, czy też zupełnie neutralnie?
4. podoba CI się dziecko z mojego ava?
5. miewasz sny erotyczne z kimś z tego forum?
6. z kim?
7. w jakiej scenerii?
8. obchodzisz święta bożego narodzenia?
9. w jaki sposób?
10. w jakim gronie?

*Tofman 
absztyfikant!

Wysłany: 2007-12-24, 22:19   

faris napisał/a:
1. co studiujesz ? po prostu informatykę czy jakaś specjalizacja ?

po pierwsze to nie 'informatyke' a 'informatyke i ekonometrie'
( a to niestety duza roznica )

po drugie to studiowalem 3 lata na specjalnosci: technologie informtayczne sieci globalnych w ramach tego kierunku a obecnie jestem na 4 roku na specjalnosci grafika komputerowa i animacja

faris napisał/a:
2. gdzie Ty w ogóle mieszkasz ?

..omg Magda juz pisala wyzej a niektorym jeszcze powtarzac trzeba.. w Rzeszowie :zglupkiem:

faris napisał/a:
3. załatwiłbyś mi wizę do USA ?

heh.. niejestem konsulem.. aleee.. ale.. z racji ze ja mam dokumenty to moja zona rowniez je dostanie i bedzie bezproblemu latac do usa - mysle ze to moze byc dla ciebie jakas alternatywa :hyhy: :rotfl: :evil:

faris napisał/a:
4. jakim aparatem robisz zdjęcia ?

a czym popadnie od lustrzanek cyfrowych - Nikon d100 lub Olympus e-20 ( mam sentyment do tego starego grata) przez jakies aparaty cyfrowe z lepszej polki jak Olympus sp-550 po jakies malizny w stajlu fujifilm z1 lyb Olympus fe-230

ostatnio nawet kilka razy przemknela mi przez glowe mysl zeby kupic sobie jakis nowy sprzet nawet zaciejkawil mnie Olympus e-510 ale niemialem czasu mu sie dokladnie przyjrzec jakkolwiek barzdziej niedaje mi spac iPhone :)

Kasieczek napisał/a:
1, mi też załatwisz wizę?

bigamia jest karalna.. no chyba ze wyprzedzisz Faris.. z tym ze jesli chodzi o wroclaw to mozesz miec problem z Morka bo jej z kolei sam juz zdarzylem sie oswiadczyc..

Kasieczek napisał/a:
2. kojarzysz mnie w ogóle z forum?

nom.. o ile dobzre pameitam jestes jakas smakowicie wygladajaca dziewczyna z lekka nutka humoru o zadbanym wygladzie majaca zazwyczaj jakies swje mocno okreslone zdanie w roznych sprawach jednak z racji twoich niezbyt czestych wizyt trudno mi okreslic na ile to moje 'wraznie; jest trafne ;) jakos nieztasnawialem sie niegdy nad tym :)

Kasieczek napisał/a:
3. jeśli tak, to bardziej negatywnie, pozytywnie, czy też zupełnie neutralnie?
nom neutralnie z odchylem na pozytyw ;)

Kasieczek napisał/a:
4. podoba CI się dziecko z mojego ava?

jesli podswiadomie kcesz zapytac czy lubie dzieci to tak a to na twoim avie ma chyba jakas smutna buzke..

Kasieczek napisał/a:
5. miewasz sny erotyczne z kimś z tego forum?
6. z kim?
7. w jakiej scenerii?

nie.. tzn jakos trudno snic o kims kogo sie zna malo a widzialo zaledwie na zdjeciu...
( czasy spuszczania sie w spodnie na widok nagiej kobiety mam rowniez dawno za soba :rotfl: )

jesli mial bym popuscic wodze mojej ulanskiej fantazji to np. Lenka i ten stol bilardowy zawsze mnie intrygowaly lubie ta gre i chetnie nauczyl bym ja jak nalezy sie poslugiwac 'kijem' :) no a z Mokra chetnie nakercil bym nowa wersje hardcore klipu Shakiry - 'las de la intucion' ostatnio mialem wiazsc udzial w jakiejs konferencji w krakowie i nocowac w hotelu w centrum - ciekawe jakby to bylo gdyby zjawily sie Magda z Yenna w odpowiednio bieliznie stylizowanej na dilablice i aniolka.. Wrozbiarka sama od czasu do czasu odgraza sie ze mnie zlozy w ofierze, Shala w samym szaliku do kostek i ladnej czapeczce wygladala by pewnie kuszaco, Zlosnica w sumie robi takie zabawne miny ze nic wiecej nietrzeba a Luba w stroju zakonnicy mogla by byc ukoronowaniem tych fantazji.. ehh moze lepiej ja juz skoncze pisac jeszcze mi sie cos przysni :rotfl:

[oswiadczenie: nieodpowiadam za ewentalne ubytki na zdrowiu w razie pospadnia z foteli przed komputerami w/w forumowiczek lub innych przypadlosci po przeczytaniu tych dyrdymalow co to je tam wyzej powypisywalem :rotfl: ]

Kasieczek napisał/a:
8. obchodzisz święta bożego narodzenia?

w fotelu pzred kompem raczej porzadnie je obsiedze niz obchodze ale TAK jakies swieta dzies tu sa ;)

Kasieczek napisał/a:
9. w jaki sposób? , 10. w jakim gronie?

jak juz wspomnialem dzies wyzej u mnie spedzamy swieta w skladzie ja, mama, babcia wiec pozostaje mi tylko... ( pacz punkt wyzej ;) )

ale chyba dzieki temu bardziej doceniam atmosfere rodzinna u innych :) moze kiedys uda mi sie zbudowac taki dom :ok:

Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-12-24, 22:39, w całości zmieniany 2 razy  

#luba 
kurewka

Wysłany: 2007-12-24, 23:17   

kto następny?
ulubiona emota?
ulubiona bajka?
cziki cziki?
skśd nick?

*Tofman 
absztyfikant!

Wysłany: 2007-12-25, 02:00   

luba napisał/a:
skśd nick?

Cytat:
yy... u mnie jest tak..

wlasciwie moj nick jest pochodna mojej ksywki czasem rowniez funkcjonujaca w zyciu codziennym ;)

w kazdym razie jestem na uczelni zarowno wsrod dydaktyki, studentow, administracji znany jako 'Tofik' - ze niby jestem podobny do tej duzej czarnej pokraki z kabaretu ani mru mru chociaz ja niewidze podobienstwa.. :)

gdyby ktos nieznal tematu => ;) http://www.maxior.pl/?p=index&id=11488&8

ciekawe jest to ze niewielu ludzi zna mnie jako Łukasza K. za to wszyscy znaja Tofika! co stwarza mnostwo zabawnych sytuacji np.

wchodze raz na zajecia ( spoznony z podelkiem indexow w rece )
a prof. stojac na katedrze do mnie:

"tofik niewydurniaj sie normalnie idz" - widzieliscie kiedys ryczaca ze smiechu wykladowke ..? ( jakies 120 os. ) - no bo ja na to haslo profesora to wlasnie zobaczylem:)

raz do biura jedna z kolezanek przyprowadzila swojego psa ktory tez nazywa sie na T
i szef sobie pomylil ksywki psa z moja - pyta:

"i co Tofik nienasikal na dywan" - niemusze chyba mowic jaka byla reakcja zalogi naszego biura :)

albo wchodze pewnego dnia do rektoratu i slysze..

"o PAN Tofik, dziendobry"

moja uczlnia wsrod materialow promocyjnych ma male czerwone pileczki
wiec na targach edukacyjnych uslyszalem:

"Tofik masz tu swoja czerwona pileczke i pobaw sie.. tylko tak dobrze z kosmetyczkami ze stoiska obok"

(obok naszego stoiska bylo stoisko jakiejs szkoly kosmetycznej - fajne dziunie ;) )

a jakby komus bylo malo to czasem dzwoni moja mama do biura i mowi

"dziendobry jest Tofik, mowi jego mama" :wstyd:

luba napisał/a:
cziki cziki?
mrrrr...

luba napisał/a:
ulubiona bajka?
ta

http://www.polskiinternet...ozr/poezja1.htm

luba napisał/a:
ulubiona emota?

z forumowych.. :hyhy:

luba napisał/a:
kto następny?

Lenka :hurra:

Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-12-25, 14:03, w całości zmieniany 2 razy  

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2007-12-25, 20:07   

Ej jeszcze ja!

Lubisz drużynę Evertonu Liverpool? xD

(Ksywka tej drużyny to "The Toffees" xDD)

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]

#luba 
kurewka

Wysłany: 2007-12-25, 22:47   

4 dni, ups

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi