Przepisowe trzy dni mijaja, wybierz nastepna osobe miss.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Czy wiesz, że ostatnie zdjęcie było najlepsze ze wszystkich które do tej pory dałaś? (zapewne dlatego, że nie jest to zdjęcie jedynie biustu lub tyłka).
A myślałam, że dlatego, że nie było widać mojej twarzy
Cytat:
Czy wiesz, że wreszcie masz za to plusa u mnie?
teraz już wiem.
Cytat:
Czy wiesz, że i mnie podobają się rękawiczki?
szuperancko.
Cytat:
Mokra, po jednym poscie tylko.
Zasady sa po to żeby je łamać.
Cytat:
Przepisowe trzy dni mijaja, wybierz nastepna osobe miss.
Iksik.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Ostatnio zmieniony przez miss irony 2007-12-16, 17:00, w całości zmieniany 2 razy
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.