trudno okre¶liæ;P
takie ciemno br±zowe, do tej pory nie wiem czym ró¿ni siê szatynka od brunetki...
P.S. kto¶ mi wyt³umaczy?
_________________ Jak strumienie i ro¶liny, dusze tak¿e potrzebuj± deszczu, ale deszczu innego rodzaju: nadziei, wiary, sensu istnienia. Gdy tego brak, wszystko w duszy umiera, choæ cia³o nadal funkcjonuje.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 1930 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2007-02-10, 21:02
kiedy¶ bardzo jasny blond... naturalny ofkurs, potem ciemny blond, rok temu mia³am pofarbowany jasny blond, a teraz to nie wiem jaki to kolor, bylejaki, phi
Wiek: 20 Do³±czy³a: 08 Sie 2006 Posty: 1500 Sk±d: Psycholandia
Wys³any: 2007-02-13, 15:26
Br±zowe.
Sucharski temat xD
_________________ Nikt nie bêdzie wiedzia³, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
wiêc za³o¿ê na szyjê kapelusz,
po nim poznasz mnie dzi¶, przyjacielu.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez ¦wieta 2007-02-13, 15:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
ja s± morke - czarne
jak wysuszone suszar± - siano kolor i efekt
w normalnym swietle br±zowe
jak siê przyjrzys- blond
na s³oñcu - jasne s³omkowe
w zimie - ciemny brunet
to jaki mam kolor ??
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocze¶nie tak tajemniczy
jak ksiêzyc co wygl±da tu zza chmur
. . .
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.