mam bardzo ciemne, br±zowe w³osy niektórzy mówi± ¿e czarne
Te¿ takie mam. Trochê trudne do okre¶lenia. Ale jak najbardziej naturalne.
_________________ "¦niada cera, kocie oczy z têczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, niedu¿e, pe³ne usta i burza czarnych w³osów. [...] Na dodatek szczê¶ciara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotê...", bo "W ¿yciu piêkne s± tylko chwile..."
Bêdê wieczorem....
Do³±czy³a: 10 Kwi 2008 Posty: 92 Sk±d: nie pamiêtam
Wys³any: 2008-04-13, 13:51
normalnie ciemny blond.. taki jakby hm.. popielaty? w s³oñcu jasny blond... po umyciu br±zowe... yy.. wiêc jaki to kolor? ;]]] a chcia³abym mieæ platynowy blond..
_________________ Bo zapewne z¿ar³a by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[£ona]
Ja mam bardzo jasny blond, wpadaj±cy w³a¶nie w tak± platyne.
Delikatnie je rozja¶niam, chocia¿ mój naturalny kolor, to tez jasny blond.
Lubie te moje bia³e wloski, fajne s±
Je¶li chodzi o d³ugo¶æ, s± takie z ramiona, do ³opatek gdzie¶.
Rzadko je zwi±zuje, nie przepadam za tym, za to codzieñ prostuje.
Pofarbowa³am je raz, wprawdzie tylko szamponetk±, na taki wi¶niowy br±z. Mia³am ze 13 lat.
I nigdy wiêcej
W bia³ym mi najlepiej
_________________ "Codziennie tak próbuje Ciê powoli Chce by¶ na d³ugo starczy³ mi, zachowa³ smaki i kolory. Czytam Twój sk³ad.. znam prawie go na pamiêæ, a jednak dziwie siê gdy smak jest inny ni¿ ten opisany."
Ostatnio zmieniony przez Emerald 2008-04-13, 14:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Panna_Nikt
Do³±czy³a: 21 Cze 2008 Posty: 11 Sk±d: kraków
Blond miejscami wpadaj±cy w rudy. Nigdy nie farbowa³am i nie mam zamiaru, bo podoba mi si ê moj naturalny odcieñ. Ale teraz letem pewnie mi sie rozja¶ni±.
_________________ "Bo ty, Ty mnie dobrze znasz..."
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.