_________________ "Wariatem jest ten,kto ¿yje w swoim w³asnym ¶wiecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny ni¿ reszta ludzi"
Ja mam takie... BLOND Ale troche ciemniejszy TO NATURALNY i nie jestem ani szatynk± ani nie mam br±zowych wlosow
_________________ " Za chuda dla grubych
Za gruba dla chudych.
Za m±dra dla g³upich
Za g³upia dla m±rdych.
Za wysoka dla niskich
Za niska dla wysokich. "
Wys³any: 2007-08-18, 16:21
jasny br±z / ciemny blond
mia³am siê farb±æ na rudo szamponetk±, ale mi przesz³o ;p mo¿e na pocz±tku wrze¶nia, jak sobie potnê trochê w³osy i przerzucê siê w koñcu z okularów na soczewki... bo mi czerwone metaliczne oprawki do marchewki nie bêd± pasowaæ xd
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.