Wiek: 18 Do³±czy³a: 07 Kwi 2007 Posty: 36 Sk±d: far far away
Wys³any: 2007-04-09, 20:03
osobiscie jestem naturalna brunetka..przywiazalam sie do tego koloru i nie farbuje przesadnie wlosow,co najwyzej staram sie podkreslic ich odcien....
pozdrawiam
_________________ Tam, gdzie bieda i luksus obok siebie tu¿ s±.
W cieniu szklanych wie¿owców szarych ludzi jest dom.
Tam, gdzie ¶lepcy na tronach siej± plewy jest z³o.
Ile bólu i gniewu zbior±, dobrze wiem to.
I wiem niejeden ma tutaj ³zy w oczach;
To tu koszmary ¶ni± ludziom siê po nocach.
Rasta wie, bo Rasta ma moc.
Ja i Ja patrzê sercem, dobrze znam jego g³os.
Wiek: 58 Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 823 Sk±d: ciemna dolina
Wys³any: 2007-06-21, 11:55
naturalna blondynka obecnie po wielu kolorach które nosi³am na g³owie zafarbowa³am na swój naturalny
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w b³±d. Je¶li mo¿esz udawaj, ¿e nie mo¿esz; je¶li dasz znaæ, ze chcesz wykonaæ jaki¶ ruch, nie wykonuj go; je¶li jeste¶ blisko, udawaj, ¿e¶ daleko; je¶li wróg jest ³asy na ma³e korzy¶ci, zwabiaj go; je¶li w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; je¶li jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoj±; je¶li jest silny, unikaj go; je¶li jest cholerykiem, rozw¶cieczaj go; " Sun Tzu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.