_________________ Smutek rado¶ci,
gorycz s³odko¶ci,
czy Ty czujesz ich smak ?
ciemno¶æ jasno¶ci,
wiêzienie wolno¶ci,
to jest to, czym ¿yje Ja
poczatek nieskoñczono¶ci
g³upota m±dro¶ci sama niepewno¶æ to strach...
A ja mam w³osy w kolorze czarnym, bardzo czarnym ;-)
Dodatkowo s± to w³osy strasznie twarde - zepsu³em ju¿ niejedn± maszynkê przeznaczon± do w³osów europejskich. Moich w³osów nie da siê czesaæ, jedyne co dzia³a to woda - na oko³o 4 godziny. ¯elu, gdybym musia³ zu¿y³bym pó³ opakowania na jeden raz. Gdy s± krótkie moje w³osy k³uj±, ale jestem z nich strasznie zadowolony
Obecnie my¶lê nad wariantem Djibrilla Cisse - zafarbowaæ na bia³o - ale to dopiero na wakacje, maybe
_________________ Visca el Barça y Visca el Catalonya
Hmm... Moje wlosy... Moj naturalny kolor wlosow to ciemny blond... Ale nie dawno przefarbowalam na czarny... Czuje sie w tym kolorze o niebo lepiej, ale i tak juz nie bede farbowac, bo bardzo mi to wlosy zniszczylo.
_________________ "Jakkolwiek bym siê nie stara³, nie potrafiê ju¿ znale¼æ siê z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choæby rozsi±¶æ siê wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporz±dek; meble poprzestawiano, ¿arówka siê przepali³a, strzêpy przesz³o¶ci walaj± siê po pod³odze."
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.