Ostatnio doszłam do wniosku, ze na prawde nie warto kupywac NIC w markowych sklepach, bo w lumpeksach można dostać praktycznie wszystko. jednak czasem mi się zdarza.
I wtedy jest to z ciuchów najczęściej Troll, Big Star, Diverse (zadko...)
Buty to w conversie mi sie najbardziej podobają.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wysłany: 2007-03-08, 15:56
Nie lubię "firm". Za duże prawdopodobieństwo, że 3/4 szkoły będzie to miało. POza tym marka jest nie ważna, nawet jak znajdzie się niezły cich na Świebodzkim, a nie ma marki to się go kupi. Ale jeżeli już to H&M, diverse... Jackline Riu [nie iwem jak się to to piszę]
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2007-03-08, 16:27
Ravel ?
Wszystkie bluzki, to tylko z tego. Materiał fajny, i tak zazwyczaj kupuję w promocji...
Spodnie - na rynku
Buty - zazwyczaj też, chociaż zdarzy mi się w CCC, albo czymś podobnym.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie mam ulubionej firmy. Ale jak juz coś to preferuję Top Secret.
_________________ ``You were everything, everything that I wanted THAT I WANTED
We were made to be, supposed to be, but we lost it BUT WE LOST IT
All the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``
Całkowicie różnie, kupuje to co mi sie spodoba, czasami w diversie, housie (lubie ich spodnie),new yorker, Reserved, czasami na rynku, w jakiś lumpkach Wbrew pozorom w lumpeksie można kupić fajne, oryginalne ciuchy z dobrych zagranicznych firm.
Wysłany: 2007-03-09, 13:43
new yorker, troll, diverse, cropp, vertus, big star .... zalezy ^^
Czasem jak nie mam czasu jechac na zakupy to cos tutaj kupie ... zazwyczaj w reporterze bo raczej nie ma duzego wyboru gdzie indziej ;D
benetton<ukochana marka>, H&M,zara, solar, mango<choc ostatnio ciuchy sie spieprzyly>,troll<fajne dodatki>,buty:diverse, puma,converse.spodnie: levis, wrangler, a i jescze lee<najlepiej leza na moich girkach>
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-03-09, 15:29, w całości zmieniany 1 raz
ja sie ubieram głównie w lumpeksach i mam mase ciuchów firmowych, najwiecej C&A i dużo z H&M lub innych zagranicznych firm
ale kolekcje chyba najbardziej w H&M mi się podobają
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
DEICHMANN moje królestwo ma bzika na punkcie butów.
a jesli chodzi o ubrania to nie kupuje w sklepach typu orsay
najczesciej Big star, ale razcej na galeriach juz w samej Częstochowie - ogromna ilośc sklepow=małe prawdopodobieństwo że ujrze kogos w tym samym ciuchu.
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
bluzy
tak jak portki z tym ze dodalbym aeropostale i nike ostatnio wypuscilo kilka fajnych rzeczy
czapek nie nosze
kaja475
Wysłany: 2007-03-10, 20:49
ja najczesciej w new yorker, croop, H&M,house,nike,reserved(nieraz jak jest cos fajnego)
_________________ Czegoś tutaj nie rozumiem , szybko się uczę , ale wciąż żyć nie umiem ...
Mówili : Śmiej się !! Dziś karzą płakać . Wczoraj skrzydła ucięli - dziś każą mi latać ...
najbardziej lubie ciuchy z Jacquline Riu, są oryginalne i świetnie skrojone, zazwyczaj przychodzę jak są wyprzedaże bo można bajeranckie i tanie ciuchy dostac =] , jeszcze Carry, czasem Reserved , Camanieu, sportowe to HiMountain albo Campus
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.