Wysłany: 2007-05-05, 23:22
Reserved, Cropp, H&M, Diverse, Zara, Versace, Luis Vuitton, Prada.... i takie tam
Czasami coś na zamówienie.
Gloomy Monkey
Wysłany: 2007-05-10, 18:41
Dla mnie firma nie jest ważna...
Ale noszę się przeważnie w Cropp'ie-moim zdaniem firma bardzo fajna.
Oprócz tego Off the lip,New Yorker,Diverse,House.
Reserved, Cropp, H&M,C&a, Cocomore, Clockhous ,wibra, zimman,cóż... troszke tego jest
_________________ Smutek radości,
gorycz słodkości,
czy Ty czujesz ich smak ?
ciemność jasności,
więzienie wolności,
to jest to, czym żyje Ja
poczatek nieskończoności
głupota mądrości sama niepewność to strach...
Ogólnie nie zwracam uwage na tzw. markę, byle by coś było zajebiste dla mnie i nie zbyt pstrokate dla otoczenia, ale jesli juz mam coś wybrac, to Hennes&Mauritz. A unikam ciuchajdów z wyrąbanym logo na "półekranu" np. wielkie CROPP, czy inne szpecące dziadowstwo.
Mrs.Poe
Wysłany: 2007-05-25, 23:52
"Vila". Uwielbiam ich ubrania, ponieważ różnią się od tych, które można znaleść wszędzie. Oraz oczywiście przeszukuje mase lumpeksów, w poszukiwaniu czegoś nietypowego. ^^
_________________ Meet the 17, offer her a drive
You wanna rape her with sadistic smile...
_________________ "Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny niż reszta ludzi"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.