Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1495 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-03-14, 21:48
Owszem, teń "łańcuszek" na ręce.
Na zdjęciu to srebrne.
IMG_2068l.jpg
Plik ściągnięto 526 raz(y) 38,22 KB
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2265 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-03-15, 07:40
oooooch gdybym tylko mogła zasuwałabym w moim czarnym golfie z krótkimi rękawkami-bufkami, nosiłabym też moje "perełki" na szyi, albo moją cudną bluzkę w biało czerwone paski. niestety nie lubię wyglądać codziennie tak samo :-)
są rzeczy w których czuję się superpewnie, ale ciężko byłoby mi je tu powymieniać ;-)
_________________ mrau...
Ostatnio zmieniony przez Magda 2007-03-15, 07:41, w całości zmieniany 1 raz
uwielbiam moje dziny-rurki,ale przeciez nie moge na okraglo w nich chodzic. lubie tez moje 44pary kolczyków i korale... hm co jeszcze? lubię moją ultramarnową bluzeczke z bufkami, mój pierscionek i ostatnio płaszczyk w ktorym czuje sie swietnie:) oo kupiłam ostatnio buty na obcasie z dziurką czerwone,jeszcze w nich sie publicznie nie pokazałam bo pogoda była nie teges, ale sadze ze tez to bedzie strzał w 10!
_________________ ...End everytime I try to fly, I fall without my wings, guess I need you...
kochana bluza <rozpinana>,nigdy juz nie znajde takiego cudenka- obcisla az milo , do tego idealne paski i kolor.-------->
Poza tym okuary- duze, czarne Police.
bluzacz.jpg
Plik ściągnięto 22 raz(y) 42,24 KB
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-03-17, 17:15, w całości zmieniany 1 raz
mam takie zielone sztruksy, przetarly sie juz ale w domu i tak w nich paraduje i kurtka z GoreTexu - mistrzostwo świata jesli chodzi o polaczenie praktyki i wygody....
Wysłany: 2007-03-17, 21:34
wersja na zimno:
-niedawno nabyte czarne spodnie z tandetnym paskiem(te z tematu o upolowanych skarbach)
-prosta bluzka z rekawem 3/4- w czarno szare paski
-cieniutka bluzka z krótkim rekawem(czerń)
-spodniczka dzinsowa.
wersja na ciepło:
-biała sukienka
-czarno biała sukienka
Buty:
jezu jaka ja mało kolorowa <_<
zdjecia beda dodane kiedyś. aj promis
Ostatnio zmieniony przez Kot Filemon 2007-03-17, 21:37, w całości zmieniany 1 raz
Glany. I tak chodzę w nich codziennie:D No i moje blado zielone spodnie. I czarna bluzka z golfem, na którą nakładam drugą czarną z dekoltem (krótszą i z krótszymi rękawami) bo ta z golfem nie ma ramion.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.