W jakich ubraniach najlepiej sie czujecie ?? ja akurat lubie looznie rzeczy szerokie spodnie , bluzy z kapturem a teraz na zime kurtke z futerkiem zimowa a Wy??
_________________ OnIjUżOdPaDlInIcZyMbąbKa
Z
cHoInKiSpAdLi
w
KiEpSkIeKlImAtYpOpAdLi!
-------------------------------------------------------
na podstawie tego kogo masz koło siebie wiesz kim tak naprawde jesteś.
Wszystko zależy od okazji i miejsca w którym będę przebywać . Nie mam ulubionych ubrań ale mam zestawy ubran ,które zawsze sprawdzaja się na odpowiednią okazję.
Wysłany: 2006-11-17, 12:19
Jezeli chodzi w czym lubie chodzic to w dresach bo sa najwygodniejsze, ale poza sale sportowa, treningowa i moj dom to w nich nie wyjde. Jezeli ide na zajecia to jeansy, zakiet albo bluza, uwielbiam sweterki oliwkowe. Na randevoo to przewaznie podobnie. Tylko ladniej i pozadniej
Wysłany: 2006-11-17, 13:24
cos mi sie wydaje ze byl juz całkiem podobny temat ...
golbi napisał/a:
W jakich ubraniach najlepiej sie czujecie ??
Ja osobiście najbardziej lubie chodzić nago heheh żarcik prawie nago tzn. krótkie spodenki + podkoszulka na ramiączkach - ale oczywiście nie wypuszczam sie tak dalej niż na podwórko , albo w piżamie
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Dresik, oczywiscie wyprasowany, spodnie - kancik miedzy 2 a 3 paskiem z boku. Standardowo adidas, jak sie pobrudzi i mama pierze to chodze w Nike. Do tego buciki riboka. Wiadomo.
simarik,
Oj ale ty nie doobra jestes...:P heh....
Nie wysuwam nic na swoja obrone bo ty pewnie odpiszesz ze broni sie winnyy..:P
wiec zostalem w kropcee..;) ale pedalem w zyciuu nie bede;) bleee
jakies spodnie tylko jie takie elegańcik i bluza a najlepiej to z kapturem a latem krótkie spodenki i wygodny t-shirt.Normalnie nienawidze takich eleganckich strojów a ubrania markowe to zalezy jakie.Nie jezdze po najdrozszych sklepach bo nie zawsze to co drogie jest lepsze wazne zeby sie dobrze czuc
[ Dodano: 2007-03-20, 14:24 ]
zapomnaiałam ,,KaSiek"jak ja pójde do piekła to znaczy ze sie spotkamy?
[ Dodano: 2007-03-20, 14:24 ]
zapomnaiałam ,,KaSiek"jak ja pójde do piekła to znaczy ze sie spotkamy?
ja to albo jeansy albo bojowki, do tego jakas wygodna szeroka bluza.... wszystko musi byc wygodne... a po domu to w dresiku i na hale jak ide to tez dresik bo wygodny przynajmniej
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.