ja najlepiej czuje się w spudniczkach, zwlaszcza mini (chodze w nich przynajmniej 3 razy w tyg.), obisłych skapych topikach i bluzkach...ogolnie styl sexy... kolor? hmmm...przedewszystkim moj ukosiany slodki roz;) a takze biel, blekit... takie delikatne pastelowe kolory... i co wy ta to??
ja najlepiej czuje się w spudniczkach, zwlaszcza mini (chodze w nich przynajmniej 3 razy w tyg.), obisłych skapych topikach i bluzkach...ogolnie styl sexy... kolor? hmmm...przedewszystkim moj ukosiany slodki roz;) a takze biel, blekit... takie delikatne pastelowe kolory... i co wy ta to??
fantazjujesz.
Ja lubie jeansy, bluzy oraz adidasy ;] Ale w lato zdecydowanie wole spódnice, przewiewne bluzki i japonki. Klasyk ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.