Wysłany: 2005-11-10, 11:59
zazwyczaj w spodnie bo jak zaloze spodnice wszyscy sioe gapia:| mam dosc zgrabne nogi
a w co? ja wiem dosc luzno jakas bluzeczka raczej nigdy koszule (wzgledy techniczne) i nie nosze markowych ciuchow
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
no a kto powiedzial ze na imprezy trzeba chodzic w butach na obcasie..a wiesz jak sie zle w takich butach tanczy????no ale na przykład wesela czy te takie inne powazniejsze imprezy to sie trzeba poswiecic i ubrac
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
i nigdy w butach na obcasie nie chodze bo to niewygodne jest
wlasnie takie buty sa najlepsze
[ Dodano: 2005-11-12, 13:29 ]
Jastina napisał/a:
no a kto powiedzial ze na imprezy trzeba chodzic w butach na obcasie..a wiesz jak sie zle w takich butach tanczy????
mi sie bardzo dobrze w takich butach tanczy a na imprezy to raczej w takich butach sie chodzi....
no ale to zalezy tez od tego kto w czym sie lepiej czuje...
Wysłany: 2005-11-14, 11:11
Jastina napisał/a:
nigdy w butach na obcasie nie chodze bo to niewygodne jest
za to ja prawie ZAWSZE chodze w butach na wysokim obcasie, najbardziej loobie takie po 10 cm:D
ale ja w butach takich biegam od szostej klasy szkoly podstawowej, no moze nie od razu na 10 cm ale na takichy 3-4 cm wiec jestem przyzwyczajona, wlasnie jak mam chodzic w plaskich to mnie nogi bola....
Jastina napisał/a:
bo od takich butów sie kregosłup niszczy...
niepwrada, wlasnie w takich butach uczy sie prostej postawy i niegarbienia sie
i łydki mam wysportowane jak ciezarowiec
nigdy nie narzekalam na stawy...... ani kolana
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
wlasnie w takich butach uczy sie prostej postawy i niegarbienia sie
i bardzo dobrze napisane.. bo juz zaczynalam sie kurcze martwic ze cos z kregoslupem moze m sie stac
deela napisał/a:
wlasnie jak mam chodzic w plaskich to mnie nogi bola....
Dokladnie.... ja tez zabardzo nie lubie w takich butach chodzic.. wole buty na obcasach byleby nie byly one za wysokie i wogole noga od razu lepiej wygląda..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.