Wysłany: 2006-10-18, 19:32
poplam domestosem jej bluzke:]
albo zetrzyj fleki w butach:]
Lilyka napisał/a:
zreszta nie tylko miednicą.
u mnie wystaje wszystko co moze.. najgorsze sa biodra i zeba... i najbardziej lubie jesien, bo wkurtce nie moze wytrzymac a w grubym swetrze opancerzoynym w cienka kurteczke koloru oliwkowego (dla facetow:oliwkowy=zgnila zielen)
Wysłany: 2006-10-18, 19:37
miss irony napisał/a:
A tak na poważnie, to chyba nie wiesz o czym ja mowię
wiem doskonale, chodze do szkoly i tam pelno takich. NIe podoba mi sie to poprstu:] ale dlugie bluzki z paskiem moga byc... tylo ja jestem za chuda na takie fajnosci...
Wysłany: 2006-10-19, 20:42
ilu ty centymetrowe niby noisz u mnie najwiecej to 4!! Prosze cie, szanujmy sie... Ostatnio na dencingu skrecilam kostke... i od tamtej pory zaprzesalam chodzenia w obcasach...
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-10-21, 11:05
Mokra napisał/a:
Ja sie nie przejmuje, to ciebie pojechal
Hhohoho xD
Taaaak, obcasy to straszliwa sprawa... mam jedne buty na obcasie i z "czubem" ale zakladam je tylko wtedy, gdy inne mi nie pasuje do stroju. I gdy jestem pewna, że nie będę w nich chodzić cały dzień ; >
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.