Dżinsy i bluzka z dekoltem (hmm:P) najlepsze rozwiazanie na to zapinana bluza od czasu do czasu można mnie zobaczyć w spódnicy, lecz nie bardzo często. Co do rurek jeszcze takowych nie nabyłam, ale już niedługo:P (bardzo mi się podobają) buty przeważnie adidasy lub baleriny ( hmm:P) w obcasie chodze tylko na ważne okazje.
_________________ non tam bene cum rebus humanis agitur, ut meliora pluribus placeant...
Aj, Mopsik malusi!
Skoro szczeka na słonia,
Jak silny być musi. xD
Mój ubiór zależy od okazji, dnia oraz miejsc
Zazwyczaj ubieram:
ciemne rurki, trampki w szachownice lub czarne balerinki, kolorową bluzeczkę w paski, na to czarną, granatową lub różową bluzę + srebrne pierścionki, kostki na szyję i duże naszyjniki, kolorowe i czarno-białe bransoletki, kilka plakietek...
i to wszystko ^^
a gdy siedzę w domu to zakładam wygodne dresiki
rurki, buty (typu skate ), longsleeve jakiś, polo lub t-shirt
_________________ Mówiłeś mi zawsze
"Jesteś całym moim światem"
Gdy ja nie mogłam znieść myśli, że Cię tracę
Już wiem, że cokolwiek się stanie, gdzie tylko będziesz
To ja, bez względu na wszystko też tam będę.
Zastanawiać się specjalnie nie muszę. Mam kilka identycznych czarnych koszulek i spodni + glanami. Tak codziennie bez względu na porę roku, w zimie dodam tylko lekką kurtkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.