Nieodłącznym atrybutem kobiety jest torebka.Zwykle nawet malutka potrafi pomieścić tysiące drobiazgów.A wiec drogie panie pochwalcie sie-Co nosicie w torebce?I jak często ona wam towarzyszy?
Wysłany: 2005-11-24, 22:18
tornebka: notes ze trzy dlugopisy kilka tamponow dokumenty portfel jakas ksiazka komorka klucze tabletki przeciwbolowe i pare pierdol...
nie loobie torebek spadaja z ramienia i trzeba je na nim nosic... wole male plecaczki ale juz mi nie przystoi z nimi biegac:|
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Ja plecaczków nie nosze własciwie w ogóle.mam chyba jeden malutki ale nawet nie wiem gdzie.
A w torebce nosze komórke,klucze,długopis,jakas kartke,chusteczki,niepotzrebne karteluszki,mietowe gumy do zucia,portfel,cos małego co akurat kupiłam i da sie wepchnac do torebki,szminke
u mnie panuje zasada ze jak cos sie nie miesci do torebki to w ogole nie idzie
Ale nie ktorych dziewczyn czasami to nieobowiazuje bo pchaja do niej najrozniejsze rzeczy a przestaja dopiero gdy peknie suwak Potem dochodza do wniosku ze ta torebka co maja jest za mala i ida kupwac wieksza A potem wszystko od poczatku
To co Wy dziewczyny czasami nosicie w torebkach to sie w glowie nie miesci
I spraw sobie ja jak najszybciej Przynajmniej juz Ci suwak nie bedzie pekal, zaoszczedzisz sobie na nowej torebce i te pieniadze bedziesz mogla wydac juz na cos innego
A kiedy ostatnia torebke kupywalas sobie ??
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-01-10, 16:45, w całości zmieniany 1 raz
Prymas, a co zes sobie myslal Dla nie ktorych dziewczyn nawet blachy powod jest dobry aby kupic sobie miedzy innymi nowa torebke albo cos innego Czasami one sa bardziej sprytne niz sobie myslisz
aktualnie znajdja sie tam:
-zawiadomnienia z banku o debecie(od 2 mies,ale juz dawno to zalatwilam)
-gumki do wlosow
-krem do twarzy
-dlugopisy
-papierosy i zapalnicz(na wszelki wypadek tez zapalki)
-notatnik
-ksiazki i notatki z wykladow
-ksiazka na czas podrozy(sprawdza sie w tramwaju,zazwyczaj jade godzine na uczelnie,bo znajduje sie na drugim koncu miasta)
-tusz do rzes(choc rzadko uzywam)
-telefon
-portfel
-lista zakupow
-lista utworkow muzycznych do sciagniecia z netu
-legitymacja
-wizytownik
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Świętoszka, powiedz ze jest to jeszcze taka mala torebeczka ktora sie nosi prawie pod pacha to juz normalnie spadne z krzesla i pojde sobie spac
niee,to bylo by niemozliwe zeby w takim malenstwie trzymac tyle rzeczy :lol:
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.