Aaaaa kocham torebki!! Zawsze lubie nosić przy sobie mnóstwo pierdół, więc gdzies je muszę chować Mam tam wszystko, długopis, zapalniczkę ( nie wiem po co, skoro nie palę xD), chusteczki, błyszczyki/balsamy do ust, mat do twarzy, perfumy czasem, lusterko, mp3, portfel, cukeirki, bilety, papierki, śmieci, kapselki od tymbarków, gumki do włosów... Ah
Też kocham torebki.Śmieją się ze mnie,że najpierw kupuję torebkę a dopiero potem dobieram resztę stroju.W sumie to czasami jest prawda.Mam w szafie pełną gamę kolorów i fasonów.Niektórych to jeszcze nawet nie nosiłam.Tak się czasami zastanawiam,po co mi ich tak dużo
ja nie uznaję małych torebek. jeśli już to dużą, pojemną na ramię. i noszę w niej okulary przeciwsłoneczne, mp4, klucze, balsam do ust, telefon, gumki do włosów, książkę, którą kończę czytać ^^, chusteczki, szczotkę do włosów, zegarek, portfel, cukierki i różneeeee śmieci xD
_________________ Wiem, że jest trudno, lecz jeśli nie złamiesz schematów
Tylko przez lornetkę zobaczysz drogę do lepszych czasów
[Grammatik]
confusion
Wysłany: 2008-06-29, 17:24
nie mam torebki <lol2> dziwne :p moze sobie kupie
_________________ The words rot and fall away... ;/;/
Life isn't just a bowl of cherries... ;/
Think before you make up your mind... ;/
Wysłany: 2008-06-29, 18:51
Towarzyszy mi zawsze - mam w niej wszytskie potrzebne mi skarby - pelen balagan. Ogolnie wole duze i pakowne czesto dobieram do stroju wiec z racji tego ze nosze tam wszytsko praktycznie przekladanie tego z jednej do drugiej czasem denerwuje Stad tez ten caly balagan.
Beatka28
Wysłany: 2008-11-27, 15:32
confusion napisał/a:
nie mam torebki <lol2> dziwne :p moze sobie kupie
Jak ty to zrobiłaś? mów szybko ja sobie nie wyobrażam życia bez torebek, tez najbardziej lubię takie duże, bo wiadomo pakowne (lustereczko, kosmetyczka, szczotka do włosów to obowiązkowy standard) a oprócz tego oczywiście 1000 innych głupot... bardzo przydatnych hehe
Życia bez torebek to sobie nawet nie wyobrażam już od najmłodszych lat byłam ich fanką, praktycznie zawsze jest tak że wybieram największe torby jakie mają w sklepie, ale szczerze od paru dni chodzi za mną taka torebeczka na ramie i tym razem w mniejszym rozmiarze tylko jeszcze nie spotkałam takiej która mi wpadła w oko, ale nie poddaje się i będę szukała dalej
torebki moja obsesja.
różne kolory i fasony.
ale takie na luzie.
bo tych takich dżagowych nienawidzę.
bez względu na rozmiar zawsze trochę mi zajmuje znalezienie czegokolwiek x DD
noszę zazwyczaj dwa telefony, lusterko, pomadkę ochronną, chusteczki, podpaskę ; p coś do pisania i coś na czym mogę pisać, gumę do żucia, bilety miejskie całe pliki ; p legitymację studencką, portfel z dowodem i prawem jazdy i kasą oczywiście x D no i jakieś bilety stare, papierki, ale to opróżniam przy następnym użyciu dopiero ; p
jeszcze mp3 i pewnie coś pominęłam.
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like it
fuck youbitch!!!!
Ja rzadko noszę torebki
Jak już mam to taka małą na błyszczyk, lusterko, klucze, chusteczki , pełno papierków, jakieś gumy i takie pierdołki drobne
Wolę takie torebki sportowe z dluzszym paskiem bo przekładam je na ramię tak żeby nie spadała
Hmm... kolory torebek to najczęściej czarna lub biała bo zawsze pasuje
_________________ F CK
(all I need is U)
Teru
Wysłany: 2009-01-10, 22:58
Mam jedną starą czarną z jakimiś napisami. Nie jest wielka ale mieści wystarczająco. Jak się rozleci to kupię nową.
torebek mam całkiem sporo a i tak z większości nie korzystam ;]
obecnie moją ulubioną jest czarna skórko-podobna z którą dzień w dzień maszeruję na uczelnię ( ;
_________________ We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing
A ja znalazłem ciekawe torebki na:
http://www.JarmarkiSwiata...rebki-c5p2.html
Jak Wam się podobają??
Jak się przyjrzycie, to jest tak duzo innych ciekawych produktów od chust i szali, po zabawki i świeczniki.
Ja również uwielbiam torebki, zarówno te duże jak i małe, mam wypchaną nimi całą szafę. Z każdych zakupów z jakimś okazem wracam, choć tego nie miałam w planach. A im większą mam torebkę tym większy w niej bałagan, wrzcam tam wszystko co popadnie, co mi jest w danym dniu potrzebne ale tak chyba ma większość z Nas
w moim przypadku mała torebka odpada, bo za dużo rzeczy noszę, sama nie wie po co... 3 notesy, kalendarze sprzed 3 lat, chusteczki, długopisy, kosmetyki...kupilam sobie ostatnio wielką torbę, dobrze, ae akurat są modne bo tak to bym musiała chodzic z reklamówkami :-)
_________________ Maja1
ewela'89
Wysłany: 2010-01-11, 15:27
Ja też uwielbiam torebki Mam ich sporo i teraz zastanawiam się nad kupnem jeszcze jednej i chciałabym, żebyście mi doradziły Bo przyjaciółka jakoś nie jest przekonana http://magazynpepper.pl/ Ona jest na stronie 36, według niej zbyt oryginalna...co Wy myślicie? Warto ją kupić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.