Aaaaa kocham torebki!! Zawsze lubie nosić przy sobie mnóstwo pierdół, więc gdzies je muszę chować Mam tam wszystko, długopis, zapalniczkę ( nie wiem po co, skoro nie palę xD), chusteczki, błyszczyki/balsamy do ust, mat do twarzy, perfumy czasem, lusterko, mp3, portfel, cukeirki, bilety, papierki, śmieci, kapselki od tymbarków, gumki do włosów... Ah
Też kocham torebki.Śmieją się ze mnie,że najpierw kupuję torebkę a dopiero potem dobieram resztę stroju.W sumie to czasami jest prawda.Mam w szafie pełną gamę kolorów i fasonów.Niektórych to jeszcze nawet nie nosiłam.Tak się czasami zastanawiam,po co mi ich tak dużo
Wysłany: 2008-05-31, 18:50
ja nie uznaję małych torebek. jeśli już to dużą, pojemną na ramię. i noszę w niej okulary przeciwsłoneczne, mp4, klucze, balsam do ust, telefon, gumki do włosów, książkę, którą kończę czytać ^^, chusteczki, szczotkę do włosów, zegarek, portfel, cukierki i różneeeee śmieci xD
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
confusion
Wysłany: 2008-06-29, 17:24
nie mam torebki <lol2> dziwne :p moze sobie kupie
_________________ The words rot and fall away... ;/;/
Life isn't just a bowl of cherries... ;/
Think before you make up your mind... ;/
Wysłany: 2008-06-29, 18:51
Towarzyszy mi zawsze - mam w niej wszytskie potrzebne mi skarby - pelen balagan. Ogolnie wole duze i pakowne czesto dobieram do stroju wiec z racji tego ze nosze tam wszytsko praktycznie przekladanie tego z jednej do drugiej czasem denerwuje Stad tez ten caly balagan.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.