Wiek: 24 Dołączyła: 19 Maj 2006 Posty: 58 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2006-07-01, 16:15
Ja tam bardzo lubie torebki: nosić i kupować. Zawsze mam w niej portfel, telefon, książkę, chusteczki, długopis, notes. Oprócz tego zawsze znajdzie sie tam mnóstwo niepotrzebnych rzeczy Nie wyobrażam sobie bym miała to wszystko nosic w kieszeniach
[ Dodano: 2006-07-01, 16:17 ]
miss irony napisał/a:
No co wy dziewczyny żadna nie nosi poaralizatora? Trzeba dbac o swoje bezpieczeństwo, jesli u boku nie ma królewicza
Prawie bym zapomniała... Nie noszę paralizatora ale zawsze mam ze soba gaz łzawiący.
_________________ Jeśli w niebie nie ma czekolady ja tam nie idę...
Nieodłącznym atrybutem kobiety jest torebka.Zwykle nawet malutka potrafi pomieścić tysiące drobiazgów.A wiec drogie panie pochwalcie sie-Co nosicie w torebce?I jak często ona wam towarzyszy?
aiii,czasami sama nie wiem,mam swira na punkcie torebek
ale generalnie: komorka,papierosy,portfel,aparat foto,papiery,smieci,lusterko,tabletki przeciwbolowe,mini perfumy...klucze
hymm... nie noszę torebek częściej chodzę z taką dużą torbą, albo z plecakiem ale zawsze mam przy sobie to co jest mi najpotrzebniejsze:
lusterko!
czasem tusz do rzęs i kredkę do oczu
chusteczki higieniczne
klucze
telefon (albo dwa zależnie od nastroju)
dokumenty jakieś... (legitymacja szkolna, dowód...)
rozkład jazdy żółtków
i... mp3 jeśli nie jest zepsuta
bez torebki jak bez ręki gdzie ja bym podziala wszystkie swoje bzdety .. dlatego jak chodze z mama na zakupy Ona wielkiiimi krokami nie wiadomo czemu omija sklepy z torebkami ... chyba uwaza ze mam ich za duzo .. a ja bym sie klocila
zazwyczaj nosze w niej:
klucze
komórkę
notatnik
długopis
husteczki
tampon (tak na wszelki wypadek )
gume DO ŻUCIA
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2265 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-08-15, 13:54
moja torebka to jeden wielki smietnik... zawsze w niej znajde jednak portfel, klucze, kalendarz, komórkę, gumy do zucia, cukierki, błyszczyk, krem do rąk, papierosy i zapalniczka, woda toaletowa, mała szczotka, czarna kredka do oczu, tampony, lusterko, długopisy i mój ulubiony zielony ołówek, no i tysiąc innych mniej lub bardziej potrzebnych rzeczy plus śmieci ;-)
Ja noszę torebkę baaardzo rzadko, bo zwykle wszystko upycham po kieszeniach:) Jeśli jednak już mi się zdarzy, to znajdują się w niej:
- komórka:)
-chusteczki higieniczne,
-kilka "mokrych" chusteczek do mycia rąk,
-portfelik,
-błyszczyk jakiś,
-długopis,
-notatnik,
-kilka tamponów,
-i tic taki albo jakieś miętusy.
Nie wspominając o tonie śmieci które pojawiają się "po drodze".
[ Dodano: 2006-08-19, 10:17 ]
Zapomniałam jeszcze o legitymacji i lusterku. Ach ta moja skleroza:)
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
tak dla zapewniania wszystkich, że na pewno do żucia:D:D
Ja torebkę noszę tylko wtedy, kiedy musze coś ze sobą zabrać a nie mam kieszeni. I zazwyczaj jest do pióro i notatnik oraz jakś bluza jak np. idę na próby do szkoły, lub gdzieś gdzie te gadżety się przydają. Resztę, czyli komórkę, pieniądze i błyszczyk (bo chusteczki to zawsze wydzieram od Pushy) noszę w kieszeni:):)
uwielbiam nosic torebki, najbardziej lubie te duze w ktorych duzo mozna zmiescic. Wiec w mojej torebce znaleść można:
-komórke
-notatnik
-długopis
-cukierki
-tampon
-portfel(zazwyczaj pusty
-gume Orbit
-pomadke
-perfum
to chyba na tyle i oczywiscie smieci
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-23, 15:25
Wole nie nosić:] raczej preferuje telefon do kieszeni i portfel też:D wystarczy;pp A jak już to mam kilka kolorów, albo małe plecaczki:D
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Anka
Wysłany: 2006-08-23, 16:02
Nie nawidzę torebek!!!!
Czasem mam plecak, ale najczęściej wszystko mam w kieszeniach
A niewiele mi potrzeba...tylko chusteczki i komórka, no i jakieś 5 zł! <na loda>
A nie lubie torebek, dlatego,ze czuje sie w ich elegancka
A ja wole być zwykła
Moni
Wysłany: 2006-08-23, 18:20
Ja rowniez nie przepadam za torebkami ;P poprostu nie lubie ich nosic, bo wtedy nie mozesz sie ubrac tak jak bys chciala, tylko tak zeby pasowalo do torebki...:P a poza tym sa nie wygodne i trzeba ich ciagle pilnoiwac...a ja jestem roztrzepana
Heh, Moni, mam to samo . Ile razy zapomniałam zabrać torebki np. ze sklepu, z ławki w parku... Kiedyś miałam niezłego stracha, bo zostawiłam gdzieś torebkę ( nawet nie wiedziałam gdzie) , w której miałam komórkę i ze 100 złotych. Gdybym jej wtedy nie znalazła, rodzice by mnie zabili.
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
Czasami noszę torebkę. Jak mam iść na miasto, albo wyjeżdżam gdzieś dalej. Zawsze mam w niej klucze, komórkę, pieniądze, błyszczyk, lusterko, chusteczki, gumę, długopis, mały notesik.
_________________ A że Pan Bóg ją stworzył, a szatan opętał...na zawsze będzie święta i na zawsze przeklęta...daje rozkosz i rozpacz...jest jak anioł i demon...dobra i zła...oto jestem ja...
Hmm..zawsze mam ze sobą..a noszę w niej: Perfumy, długopis, notes, komórkę, prezerwatywy, mentosy, kredkę do oczu, tusz do rzęs, małe lusterko, portfel... ; P
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1495 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-14, 16:55
A ja nie noszę torebek. Jeśli gdzieś wychodzę, to upycham wszystko do kieszeni (portfel, klucze, komórkę, w tylnej kieszeni spodni - zapasowa podpaska xD). Czasami jak biorę więcej rzeczy, to wszystko wkładam do małego plecaczka.
No a w plecaku szkolnym mam: portfel, komórkę, klucze, dezodorant, szczotkę do włosów, lusterko, pojedyncze chusteczki, tabletki na ból brzucha, niezliczoną ilość podartych sprawdzianów (na dnie, pod książkami) i i inne takie rzeczy, które się kiedyś włożyło i później nie wyjęło..
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2006-11-14, 17:16
Nie dala bym rady bez torebek... choc tak wlascwie to nosze worki-torebki. Fakt nigdy nic nie moge znalesc, kopie w niej jak kret ale jak bym miala z lecakiem maszerowac codziennie to koniec bylby ze mna.
A moja ulubiona torba to tak zwana "torba listonosza". Skurzana, przez ramie... z klapa:] rewela.
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
Ostatnio zmieniony przez Mokra 2007-03-08, 16:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.