a ja mam bardzo duzo torebek i małych i duzych ale one zawsze są puste lol. nie mam co tam wsadzac komórka, potrwel, klucze i costam kupione po drodze czesem aż glupio iść z torebka średniej wielkosci skoro tam nic nie ma ^^ ale po kilku "spacerach" z torebka zawartość powieksza sie o śmieci :p i tak do zmiany torebki :p
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-04-04, 20:31
wampirzyca:) napisał/a:
Nieodłącznym atrybutem kobiety jest torebka.Zwykle nawet malutka potrafi pomieścić tysiące drobiazgów.A wiec drogie panie pochwalcie sie-Co nosicie w torebce?I jak często ona wam towarzyszy?
skoro to nieodłączny atrybut kobiety..to ja nią nie jestem
nie noszę, nie towarzyszy mi, nie mam się czym chwalić
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Jest poprostu inna, niz wiekszosc kobiet, a to pociaga faceta Nie tylko to Jest wiele czynnikow wplywajacych no to, czy akurat ta kobieta sie podoba, odpowiada, interesuje, czy nie...
to rozumiem ale ten fenomen braku torebki ...
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Uwielbiam torebki i uwazam ,ze jest to urocze dopełnienie stroju kobiety.Dodatkowy plus gdy torebka jest dopasowana do reszty garderoby(np butow,płaszcza itp.)
Aktualnie mam chyba z 7 torebek i piszcie co chcecie ale kobieta idaca ulica w dobrze skomponowanym stroju (lacznie z torebka i bucikami )potrafi sie bardzo atrakcyjnie prezentowac nawet jezeli brak jej urody fizycznej.
Hmm..zagladam do torebki i moim ocza ukazuje sie:
moj kochany portfelik
chusteczki higieniczne
zestaw słuchawkowy
komorka
błyszczyk do ust
grzebien
krem do rak
klucze do mieszkania rodzicow
klucze do mojego mieszkania
pare cukierkow i guma do zucia
gumka do włosów
gazeta Auto świat (hmm..no i widzicie moj facet wykorzystuje mnie do noszenia jego rzeczy )
mały kremik nivea
lustereczko
soczek marchwiowy Kubuś
I to jestem cała ja
_________________ Wczoraj jest historią...
Jutro jest tajemnicą..
Dziś jest darem..
mhmhm w mojej torobce jest tysiace drobiazgow- ale glowenie to musi byc : chusteczki, legitka,kormoka, pomadka,blyszczyk, puder, teraz to grzebyk, do tego ze nei lubie portfeli to pienaidze sa wszedzie:p klucze do domu, indyfikator,jakies papierki, okulary..czasami jakies cuekre, czy czekoladka:P no narazie tyle:FD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.