Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-06-11, 18:57
To wszystko zależy od ilości. Nie podoba mi się, gdy facet od szyi do stóp jest w tatuażach, wg mnie to przesada. Ale np gdy ma na ramieniu coś małego albo nieco większy na plecach to czemu nie ;>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
niby fajnie wygląda, na umięśnionym ramieniu , ale jak widze zramolałych dziadków pod 80-tkę z tatuażem, zwłaszcza kotwicą z wężem na przedramieniu to mi się niedobrze robi, tak samo gdy ktoś jest cały wytatuowany
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wysłany: 2007-06-11, 19:00
Ogolenie nie podobaja misie wcale. U facetow to juz w ogole. Ale mam plan strzelic sobie na kregoslupie, znaczy a kregach, 5-6 malusienkich znazkow, ale doslownie malenstw.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-06-11, 19:03
Rdzawa napisał/a:
jak widze zramolałych dziadków pod 80-tkę z tatuażem
Właśnie fajnie to wygląda kiedy dziadek ma tatuaż ^^ wtedy to jest taki bardziej niezwykły dziadek. Nie wiadomo też kiedy sobie go zrobił, w jakich okolicznościach.. Nie, wbrew pozorm nie lecę na staruszków z tatuażem.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-11, 20:06
Ubóstwiam tatuaże oczywiście dobrze zrobione i przemyślane. Sama od dłuższego czasu mam ochotę na zrobienie sobie tatuażu. Chce mieć średniowiecznego smoka ( takiego co pożera dziewice ) na plecach a dokładnie na krzyżu
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Zastanawia mnie dlaczego temat zalozono w dziale "mezczyzni".
Oosobiscie jestem wielka fanka tatuazy, ale moj prog bolu jest jest niski, wiec do tej pory mam na tylko niewielki znak na plecach. Zrobilam go dawno i na czarnym rynku u ,jak widze dzis, niezbyt dobrego fachowca. Po wakacjach ide usunac to cholerstwo, poniewaz chce sobie zrobic nowy-ladnieszy i w innym miejscu,a na swoim ciele nie chce miec wiecej takich nabytkow niz jeden. Planuje umiescic go na karku - napis w obcym jezyku,tersci nie wyjawnie .
Jesli chodzi o mezczyzn, to zawsze widok tatuazu na ich ciele dziala na mnie stymulujaco ;-). Moj partner rowneiz posiada takowe - jeden na plecach,drugi na nodze. I przyznam,ze wygladaja seksownie.
Posumowajac, o ile wzor nie ejst kiczowaty i kolorowy (uznaje tylko czarne), to jestem za
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-06-11, 20:23, w całości zmieniany 1 raz
Moja koleżanka ma na kostce kwiat orchidei, bardzo ładny, jej chłopak na łopatce wielkiego orła, wygląda nieziemsko, ale jak dla mnie trochę za duży. Ogólnie mogą być, ale w "zdrowej ilości", sama jednak bym nie chciłabym mieć.
ogolnie strasznie nie podobaja mi sie tatuaze. ani u kobiet ani u mezczyzn. Moze okey, jak skora jest jeszcze mloda, sprezysta, idealna wrecz, jeszcze jakos tako tatuza staje sie ozdoba ciala. Jednak kiedy jest sie starym, skora zaczyna zwisac, robia sie zmarszczki, tatuaz staje sie oszpeceniem ciala. Nie zrobie sobie nigdy. i nie podoba mi sie to.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wysłany: 2007-06-12, 05:49
a ja mam w planach zrobić sobie nautical star z pewnymi ozdobnikami na... hmmm... mostku? (nie jestem pewna, jak dokladnie nazywa sie to miejsce trochę poniżej szyji). W każdym razie, w tym miejscu skóra raczej się nie rozciągnie i wiele lat tatuaż będzie ładnie wyglądał.
Ogólnie, uwielbiam tatuaże, sama wykonałam kilka prostych znajomym (amatorską maszynką). Z tym, że wzór trzeba dobrze przemyśleć i pamiętać, że to zostaje na całe życie.
_________________ (\_/)
(O.o)
('') ('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Ja kocham tatuaże.
Wpróst je wielbię.
Dla mnie życie bez tatuażu byłoby niczym. Może to głupie, ale tak już jest.
Kocham różne wzory i nie obchodzi mnie to, że kiedyś jak będe miała te 60 lat będe miała tatuaż.
To dla mnie jest świetne nie głupie.
_________________ Tam, gdzie bieda i luksus obok siebie tuż są.
W cieniu szklanych wieżowców szarych ludzi jest dom.
Tam, gdzie ślepcy na tronach sieją plewy jest zło.
Ile bólu i gniewu zbiorą, dobrze wiem to.
I wiem niejeden ma tutaj łzy w oczach;
To tu koszmary śnią ludziom się po nocach.
Rasta wie, bo Rasta ma moc.
Ja i Ja patrzę sercem, dobrze znam jego głos.
pochwalisz sie, jakie masz? bo szukam w sumie jeszcze inspiracji co do wzorów i miejsc ;]
Jakie mam?
3 to po pierwsze.
1. Oko ze skrzydełkami na lewym nadgarstku po wewnętrznej stronie.
2. Na prawym ramieniu mam krzyż celtycki, a na nim zaplecioną czarną różę.
3. Na karku mam wytatułowany napis po japońsku. Treść tajna. 4 małe znaki.
Niedługo robię sobie jeszcze jeden na lewej piersi. Wzór jest tajny.
_________________ Tam, gdzie bieda i luksus obok siebie tuż są.
W cieniu szklanych wieżowców szarych ludzi jest dom.
Tam, gdzie ślepcy na tronach sieją plewy jest zło.
Ile bólu i gniewu zbiorą, dobrze wiem to.
I wiem niejeden ma tutaj łzy w oczach;
To tu koszmary śnią ludziom się po nocach.
Rasta wie, bo Rasta ma moc.
Ja i Ja patrzę sercem, dobrze znam jego głos.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.